Sadakatsiz dizisinin Asya'sının yeni sezon imajı ortaya çıktı! Cansu Dere ilk kez böyle görüntülendi

Sadakatsiz dizisinde Asya karakteri ile milyonların takip ettiği oyuncu Cansu Dere yeni sezona bomba gibi bir değişiklikle gidiyor. Asya'nın yeni imajı takipçilerini de heyecanlandırırken yapılan yorumlar beğenildiğini gösterdi.

Kanal D ekranlarında geçtiğimiz sezona damga vuran dizi Sadakatsiz'de ikinci sezon hazırlıkları devam ediyor. Diziden ayrılacağı iddiaları kısa bir süre önce magazin gündemini meşgul eden Cansu Dere ve diğer oyuncular Caner Cindoruk ile Melis Sezen'in sosyal medya paylaşımlarından anlaşıldığı kadar dizinin ikinci sezonu bomba gibi geliyor.

Oyuncu kadrosu, senaryosu ve akılda kalıcı sahneleriyle büyük bir ilgiye mazhar olan ve yeni sezon hazırlıklarına da devam eden Sadakatsiz ekibi yeni sezon hazırlıklarını sosyal medya paylaşımları ile de duyuruyor. Dizide Asya karakterini oynayan oyuncu Cansu Dere ise son yaptığı paylaşım ile hayranların şaşırttı.

Cansu Dere'den Ceza Sonrası Paylaşım! 'Kalbimizi Bıraktık'

ASYA YENİ SEZONA YENİ İMAJI İLE GİRİYOR!

Cansu Dere, setten ilk görüntülere de yer verdiği paylaşımda yeni imajını da sevenleriyle ilk kez paylaştı. Ünlü oyuncunun son hali sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu.

Anne: Anne : Fotograf Cansu Dere isimlerini içeren 288 fotoğraftan 9 -  Beyazperde.com

Her bölümü merakla beklenen Sadakatsiz'de bu sezon da ilgi çekici konular olacak. Seyirciyi ekran başına kilitleyecek hikaye örgüsüne sahip olan diziye yani katılan Berkay Şahin'in reytingleri daha da artırması beklenirken Asya ile yakınlaşması bekleniyor.

İşte Cansu Dere'nin yeni sezon imajı..

Sadakatsiz dizisinin Asya'sının yeni sezon imajı ortaya çıktı! Cansu Dere ilk kez böyle görüntülendi - Resim : 3

 

Sadakatsiz dizisinin Asya'sının yeni sezon imajı ortaya çıktı! Cansu Dere ilk kez böyle görüntülendi ile ilgili etiketler Cansu Dere cansu dere yeni imajı Sadakatsiz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.