Sadakatsiz dizisinde Volkan'ı çıldırtacak hamle! Asya gönlünü O'na kaptıracak! İşte o isim!

Sadakatsiz dizisi yeni sezonu kısa bir süre sonra başlayacak. Kanal D'nin geçtiğimiz sezona damga vuran dizisinde flaş bir transfer gerçekleşti. Asya'nın gönlünü kaptıracağı karakteri oynayacak olan yeni transferin ismi ise dizinin takipçilerini heyecanlandırdı.

Yeni sezona bomba gibi bir giriş yapmayı hedefleyen Kanal D dizisi Sadakatsiz, muhteşem bir sezon finali ile araya girmişti. Ancak izleyenler yeni sezon için artık sabırsızlanmaya başladı. Volkan'ın yeni rakibi olarak diziye transferi gerçekleşen son isim Berkay Ateş oldu.

Berkay Ateş son dönemi en çok konuşulan oyuncuların başında geliyor. Sadakatsiz'de nasıl bir karaktere hayat vereceği merak konusu olan oyuncunun hayatı ve kariyeri şimdiden izleyenler tarafından araştırılmaya başlandı. Asya'nın sevgilisi Volkan'ı çileden çıkaracak bir rolde oynaması beklenen Berkay Ateş kimdir?

Berkay Ateş kimdir? Berkay Ateş nereli, kaç yaşında? Berkay Ateş boyu,  kilosu - Haberler

VOLKAN'IN YENİ RAKİBİ BELLİ OLDU!

Sadakatsiz'in yeni sezonunun Eylül ayı içerisinde başlaması beklenirken dizinin kemik kadrosu yerini korudu. Cansu Dere, Melis Sezen, Caner Cindoruk gibi yıldız oyuncuların rol aldığı dizi gelecek sezonun da en çok izlenen diziler arasında gösteriliyor.

Alev Alev Oyuncusu Berkay Ateş Öyle Bir Açıklama Yaptı ki! Seyirci Bunu  Beklemiyordu! İşte Yapılan Üzücü Açıklama

Sadakatsiz yeni sezonda Berkay Ateş Aras karakterini oynayacak. Yeni bölümlerle birlikte Aras İstanbul'a taşınarak hastanenin acil servisinde görev yapacak. Asya ile de yollarıu burada kesişecek. Aras bir trafik kazası geçirecek ve Asya'nın çalıştığı hastaneye getirilecek. İkilinin yolları bu kazadan sonra kesişecek ve yeni sezonda Volkan'ı çileden çıkartacak bir karakter doğmuş olacak.

BERKAY ATEŞ KİMDİR?

Berkay Ateş, 19 Şubat 1987 İstanbul doğumludur. Abluka filminde Ahmet karakteriyle 22. Altın Koza Film Festivalinde Umut Veren Genç Erkek Oyuncu ödülünü kazanmıştır.[2] Çeşitli tiyatro oyunlarında boy gösterdikten sonra sinemaya yönelmiş Yarım Kalan Mucize filminde İsyancı, Abluka filminde Ahmet, televizyonda ise Anne dizisinde Cengiz'i, İstanbul Sokakları dizisinde Saltuk karakterine can vermiştir. Berkay Ateş, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümü mezunudur. Son olarak Alev Alev adlı sevilen dizide rol almıştır.

Sadakatsiz dizisinde Volkan'ı çıldırtacak hamle! Asya gönlünü O'na kaptıracak! İşte o isim! ile ilgili etiketler Kanal D Asya Sadakatsiz berkay ateş kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.