Sadakatsiz dizisinde şok eden evlilik sahnesi!

Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisindeki şok eden sahne sosyal medya gündeminde yer aldı. “Evli olmak, aşık olmaya engel değilmiş!” sözleri kullanılan Sadakatsiz dizisine sosyal medyadan büyük tepkiler geldi.

Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan Sadakatsiz dizisi reyting rekorları kırarken Derya ile Volkan isimli karakterler baş başa geçirdikleri bir konuşmada bir anda sosyal medyada gündem oldular.

Derya Volkan'a artık bir seçim yapması gerektiğini ve doğru olanın Derin'den ayrılmak olduğunu söylerken, Kalbinin iki kadın için de attığını söyleyen Volkan, ikisinden de vazgeçmeyi göze alamayacağını söylemesi şaşkınlık etkisi yarattı.

Dizide geçen “İnsanın kalbi sadece bir kişi için atmıyormuş. Evli olmak aşık olmaya engel değilmiş. İkisini aynı anda seviyorum ama başka türlü, başka yerden... İnsan aynı anda iki çocuğunu sevebiliyor aynı ölçüde. Niye iki kadını sevemesin?” sözleri sosyal medyada olay oldu.

Sadakatsiz dizisinde şok eden evlilik sahnesi! ile ilgili etiketler evlilik Sadakatsiz Dizi haberleri

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.