Sadakatsiz dizisinde kullanılan telefonlar ne marka? OPPO A serisi nedir?

Kanal D ekranlarının en çok takip edilen dizisi Sadakatsiz bu akşam yeni bölümü ile yayında. Sadakatsiz dizisinde kullanılan telefonların markası ise dizinin takipçilerinin merak konusu oldu. Dizinin yapımcıları Sadakatsiz'de kullanılmak üzere bir telefon markası ile anlaştı. Peki Sadakatsiz dizisinde kullanılan telefonlar ne marka? OPOO A serisi ne kadar?

Sadakatsiz dizisinde kullanılan telefonlar ne marka sorusunun yanıtı haberimizde. Cansu Dere ve Melis Sezen'in rol aldığı dizide kullanılan telefonun markası OPPO A serisidir.

SADAKATSİZ DİZİSİNDE KULLANILAN TELEFONLAR NE MARKA?

Medyapım - Mednova ortak yapımı, çarşamba günleri Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Sadakatsiz dizisi ile bir akıllı cep telefonu markası sponsorluk anlaşması yaptı. Gerçekleştirilen iş birliği ile milyonların izlediği dizinin oyuncuları çekim sırasında OPPO'nun ürünlerini kullanacak.

Tekirdağ'daki Asrın Hastanesi'nin başhekimi Doç. Dr. Asya Arslan, Tekirdağ'ın ünlü mimarlarından Volkan Arslan, Tekirdağ'da uzun yıllar belediye başkanlığı yapmış Haluk Güçlü'nün moda tasarımcısı kızı Derin Güçlü'nün dizideki tercihi üstün performansı ile dikkat çeken OPPO oldu.

Sadakatsiz dizisi oyuncularının tercihi OPPO oldu - Son Dakika Ekonomi  Haberleri

Karakterlerden Bahar Gelik, Asrın Hastanesi'nin başhekim yardımcısı Derya Samanlı ve Haluk Güçlü'nün oğlu Demir Güçlü'nün dizideki tercihi ise kusursuz tasarımıyla dikkat çeken OPPO Reno4 oldu.

Sadakatsiz dizisinde kullanılan telefonlar ne marka? OPPO A serisi nedir? ile ilgili etiketler Kanal D telefon Sadakatsiz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.