Hiç kimse yaşattığını yaşamadan ölmezmiş Volkan! Sadakatsiz dizisinde Asya ile Aras düğümü çözüldü!

Sadakatsiz dizisi heyecan yaratmaya devam ediyor. 20 Ekim Çarşamba akşamı yeni bölümü Kanal D'de ekrana gelecek olan diziye Volkan'ın gözyaşları damga vuruyor. Ancak izleyici ilk bölümden itibaren gıcık olduğu Volkan'ın gözyaşları sonrası adeta göbek atacak. Asya ise kendini Aras'ın kollarına bırakmak üzere... Peki Sadakatsiz yeni bölümde neler olacak?

Kanal D ekranlarında Çarşamba günlerine damga vuran dizi Sadakatsiz bu akşam yeni bölümüyle yine olay yaratacak. Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Gözde Sena Altuner ve Burak Sergen gibi oyuncuların yer aldığı kadroya yeni sezon itibariyle Berkay Ateş de katıldı. Yeni sezonda da fırtınalar koparan dizinin bu akşamki bölümünde ise yer yerinden oynayacak.

VOLKAN'IN GÖZYAŞLARI SEYİRCİYE GÖBEK ATTIRACAK!

Hatırlanacağı gibi dizinin yayınlanan ilk bölümünden itibaren eşini aldatan Volkan'a karşı acımazsız bir tavrı vardı. Bu ihanetin intikamını sorması beklenen Asya ise hala eski eşine aşık tavırlaryla seyirciyi de çılgına çevirmişti. Ancak Sadakatsiz dizisinin 20 Ekim Çarşamba günü yayınlanan bölümünde ipler koptu. Volkan, Asya'yı Aras ile öpüşürken görecek.

Sadakatsiz 35. bölüm fragmanı - Internet Haber

Berkay Ateş'in canlandırdığı Aras rolü ise kazadan sonra ilk kez kendisini hatırlıyor. Hastane sürecinde her zaman yanında olan Asya ile yakınlaşacak olan Aras Asya'yı öperek artık bu sıcak yakınlaşmaya noktayı koyacak. Volkan ise Asya ile Aras'ı öpüşürken görerek gözyaşlarına hakim olamayacak.

Sadakatsiz'in 35. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Asya ve Aras öpüşüyor -  Haberler Magazin


Milyonlarca takipçisi olan ve yayın günlerinde sosyal medyada en çok etkileşim alan dizilerden olan Sadakatsiz'in ilerlyen bölümlerinde Derin'in de oyununun gizeminin çözülmesi bekleniyor.

Hiç kimse yaşattığını yaşamadan ölmezmiş Volkan! Sadakatsiz dizisinde Asya ile Aras düğümü çözüldü! ile ilgili etiketler Kanal D Asya Sadakatsiz aras volkan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.