Sadakatsiz dizisinde erken final iddiası

Geçen hafta ekranlarda olmayan Sadakatsiz dizisinin 27. bölüm fragmanı yayınlanmayınca yeni iddialar ortaya atılmaya başlandı. Üst üste gelen koronavirüs vakaları sonrasında Sadakatsiz dizisinin erken final yapabileceği iddia edildi.

Başrollerinde Caner Cindoruk, Cansu Dere ve Melis Sezen’in oynadığı Sadakatsiz dizisinde yaşanan koronavirüs vakaları hayranlara büyük bir şok yaşatırken oyunculardan Burak Sergen’in entübe edilmesi işlerin ne derece vahim bir boyuta kadar geldiğinin göstergesi oldu.

Geçtiğimiz hafta 21 Nisan akşamında Kanal D yayın akışından çıkarılan Sadakatsiz dizisinin 27. bölümünün bu hafta 28 Nisan Çarşamba akşamında ekranlara geleceği açıklanmıştı. Ancak Sadakatsiz 27. bölüm fragmanının henüz yayınlanmaması kafalarda soru işaretleri bırakırken kulislerden gelen son bir iddia hayranları oldukça üzecek cinsten.

Sadakatsiz dizisinde erken final iddiası

Dizinin yapımcı firması Medyapım tarafından yapılan son açıklamada oyunculardan Burak Sergen ile birlikte Melis Sezen’in koronavirüse yakalandığı belirtilerek “Yapılan testlerde tüm set ekibimizin ve oyuncularımızın sonuçları negatif çıkmıştır. Değerli oyuncumuz Melis Sezen evde istirahat etmekte, kıymetli oyuncumuz Burak Sergen’in ise hastanede tedavisi devam etmektedir” ifadeleri yer alması dikkatlerden kaçmadı.

SADAKATSİZ'DE ERKEN FİNAL İDDİASI

Sergen’in yoğun bakımda tedavisine devam edildiği Melis Sezen’in de evinde karantina altında olduğu kaydedildi. Geçtiğimiz hafta Pazartesi gününde hastaneye kaldırılan Sergen’e koronavirüs teşhisi konmuş ve solunum güçlüğü çeken başarılı oyuncu yoğun bakım ünitesine alınmıştı. Ünlü oyuncunun oğlu Cansın’ın da virüse yakalandığı da bir müddet sonra açıklığa kavuşmuştu.

Sadakatsiz dizisinde erken final iddiası - Resim : 2

Ancak diğer dizilerde olduğu gibi Sadakatsiz dizisinde stok çekim olmaması yapımcı firmayı oldukça zor durumda bıraktı. Başrol oyuncularının koronavirüse yakalanması sonrasında bu sayının 3’e çıktığı ve senaryoda da bir değişiklik yapılamayacağından Sadakatsiz dizisinin erken sezon finali yapabileceği iddia edildi.

Yani gelen son iddialar kapsamında Sadakatsiz dizisinin 26. bölümde sezon finali yaptığı kabul edilecek ve gelecek olan 27. bölüm ise 2021 yılının Eylül ayındaki 2. sezona kalacak. Medyapım firmasının Sadakatsiz dizisi ile ilgili kararı 2-3 gün içerisine alması bekleniyor.

Sadakatsiz dizisinde erken final iddiası ile ilgili etiketler Sadakatsiz Sadakatsiz sezon finali sadakatsiz final
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti. DEM Parti yöneticilerinin Diyarbakır Sur'daki mazbata töreni sırasında hakaret içeren sözleriyle ilgili müfettiş görevlendirildi.