Sadakatsiz Dizisinde Derin'in Yeni Aşkı Ortaya Çıktı! Onur ve Derin İlişkisi Başlıyor!

Ali'nin Aras'a yalan söylediği sahneleri ile Sadakatsiz 47. bölüm ortalığı kasıp kavurdu. Aras'ın annesi ile olan kavuşmasına sahne olan dizinin yeni bölümünde Melis Sezen'in oynadığı Derin'in yeni sevgilisi de ilk kez görüldü. Peki Derin'in aşkını kim oynuyor? İşte Sadakatsiz 49. bölüm fragmanı...

Çarşamba akşamlarının en çok izlenen yapımı Sadakatsiz 2 Şubat Çarşamba akşamı izleyicisine heyecan dolu anlar yaşattı. Ali'nin Aras'a yalan söylemesi dizinin izleyenlerini çıldırttı. Dİğer yandan Melis Sezen'in oynadığı Derin karakterinin yeni aşkı da bu bölümde görüldü.

Sadakatsiz'de hikaye Asya'dan Derin'e kayıyor. Dizinin yeni bölümünde Derin'in karşılaştığı yeni oyuncu herkesin merak konusu oldu. Sadakatsiz Onur olarak izleyeceğimiz karakteri Serhat Parıl oynuyor. 

Sadakatsiz Dizisinde Derin'in Yeni Aşkı Ortaya Çıktı! Onur ve Derin İlişkisi Başlıyor!

'Bu Kez Volkan Yalnız Kaldı'

Sadakatsiz 47. bölümünde ortaya çıkan Derin'in yeni sevgilisi birçok kişinin merak konusu oldu. Derin'in yeni aşkı olarak bu bölümde ilk kez görülen ismin Med Cezir dizisinin Giray'ı Serhat Parıl oldu. Sadakatsiz Onur olarak kadroya dahil olan Serhat Parıl, Derin'in iç dünyasına girecek. Derin'i ön plana çıkaracak olan Sadakatsiz Onur karakteri şimdiden merak ediliyor.

Dizide Asya'nın dünyasının etrafında dönen senaryo Onur'un gelişiyle Derin'in etrafında dönmeye başlayacak. Tabi Onur ve Derin yakınlaşmasına Volkan Ne diyecek hep birlikte göreceğiz.

Serhat Parıl (Sadakatsiz Onur Kimdir?

Sadakatsiz Onur olarak bilinen Serhat Parıl daha önce Med Cezir, Bay Yanlış, Maraşlı, Seven Ne Yapmaz gibi yapımlarda rol aldı. 

Sadakatsiz 48. bölüm gelecek hafta Kanal D ekranlarında olacka. 

 

Sadakatsiz Dizisinde Derin'in Yeni Aşkı Ortaya Çıktı! Onur ve Derin İlişkisi Başlıyor! ile ilgili etiketler sadakatsiz onur derin serhat parıl Sadakatsiz
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.