Sadakatsiz dizisinde Derin'e okkalı Osmanlı tokadı

Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisindeki Derin'in yüzünden patlayan okkalı Osmanlı tokadı sahnesi izleyenler tarafından hayranlıkla takip edildi. Geçtiğimiz haftalarda koronavirüs şokuyla sarsılan Sadakatsiz, yeni bölümüyle ekranlarda yine fırtınalar estirdi.

Sadakatsiz dizisinde Derin karakterine hayat veren Melis Sezen, koronavirüse yakalandıktan sonra evde karantina altına kendisini almış ve daha sonrasında 10 günlük bir sürenin ardından yeninden işinin başına dönmüştü. Ancak diğer oyuncu Burak Sergen’in tedavisine halen hastanede ve yoğun bakımda tedavisine devam edildiği haberleri gelmişti.

Sadakatsiz’in yeni bölümünde Burak Sergen’in olmaması sevenlerini üzerken yaşanan yeni gelişmeler ve dikkat çeken olaylar izleyenlerin gözlerinden kaçmadı.

Derin'e Osmanlı tokadı

Annesi tarafından hırpalandıktan sonra tokat yiyen Derin büyük bir şok içinde kaldı. Derin’de Volkan’ı Asya’ya kaptırmamak için harekete geçerken annesinin uyarılarına aldırmayan Gönül’de Derin’e okkalı bir Osmanlı tokadı attı.

Yaşananlar sonrasında yine her şey Asya’nın başına kalıyor. Faruk’un yaptıklarından Asya sorumlu tutuluyor. Sadakatsiz dizisinin hayranları ise şimdide Gönül’ün Derin’e attığı tokadın içlerinin yağını erittiğini söylerken 28. bölüm fragmanında gerçeklerin bir bir ortaya çıkması gözlerden kaçmıyor.

Derin'e Osmanlı tokadı

Derin sonunda Faruk’un elinden kurtuluyor. Fakat son ifadesinde ise tüm planın Asya tarafından kurulduğunu söylüyor. Gönül’de Derin’i karşısına alıyor ve tüm olanlardan sora kızına okkalı bir tokat atıyor. Asya’da suçlamalar karşısında şaşkına dönerken Volkan’da sonunda Derin’den boşanmak istediğini söylüyor.

Sadakatsiz dizisinde Derin'e okkalı Osmanlı tokadı ile ilgili etiketler Tokat Melis Sezen Sadakatsiz derin
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.