Sadakatsiz Dizisinde Asya Şoku! Cansu Dere Kendisine Şahsiyet Kazandırdı

Sadakatsiz dizisinde Cansu Dere şoku yaşanıyor. Sadakatsiz’in sezon finalin yapması sonrasında yeni sezonda olacaklar merakla beklenirken Asya karakterini canlandıran oyuncunun başka bir yaz dizisinde boy göstermesi izleyenleri korkuttu.

Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in oynadığı Sadakatsiz dizisi sezon finali yaparak hayranlarından kısa bir süreliğine ayrıldı. İlk sezonun Kanal D ekranlarında izlenme rekorları kıran Sadakatsiz dizisine özellikle Asya karakterini canlandıran Cansu Dere ile Derin karakterine hayat Melis Sezen damgasını vurdu.

Yaz arasında son gelişmeleri ekip arkadaşlarından alan Cansu Dere, yaz tatiline giderek bikinisi ile olay olmuştu. Ancak yaşanan son gelişmeler akabinde Dere’nin tatiline devam ettiği esnada başka bir kanalın dizisinde oynaması akılların karışmasına neden oldu.

Sadakatsiz Dizisinde Asya Şoku! Cansu Dere Kendisine Şahsiyet Kazandırdı

Geçtiğimiz haftada Show TV ekranlarında ilk bölümü yayınlanan Şahsiyet dizisinde Cansu Dere’yi görenler gözlerine inanamadı. Toplamda 12 bölüm halinde devam edecek olan Şahsiyet adlı dizide güzel oyuncu Dere’nin Nevra karakterine hayat verdiği gözlemlendi.

Sadakatsiz Dizisinde Asya Şoku! Cansu Dere Kendisine Şahsiyet Kazandırdı - Resim : 2

Sadakatsiz dizisinde başarılı bir şekilde Asya karakterini canlandıran Dere’yi Şahsiyet dizisinde Nevra Elmas ile görenler acaba sorularını da kendisine yöneltmeden geçemedi.

Sadakatsiz Dizisinde Asya Şoku! Cansu Dere Kendisine Şahsiyet Kazandırdı - Resim : 3

Şimdiden Sadakatsiz dizisinin 2. yeni sezonu merakla beklenirken sezon finalinde Derin ile Asya’nın içerisinde bulunduğu aynı araçta kaza yapmaları oldukça merak uyandırmıştı.

Sadakatsiz Dizisinde Asya Şoku! Cansu Dere Kendisine Şahsiyet Kazandırdı ile ilgili etiketler Cansu Dere Sadaktsiz şahsiyet
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.