Sadakatsiz Dizisi Sezon Finali Tarihini Ağzından Kaçırdı! Asya Büyük Bir Şok Yaşayacak! Derin’in Planı Volkan’ın Tepkisi Olay Oldu!

Özge Özder'in canlandırdığı Derya karakteri büyük beğeni topluyor. Özge Özder röportajında dizinin son beş bölüm sonra sezon finali olacağı tiyosunu verdi.

Kanal D'nin sevilen projesi sadakatsiz dizisi başarılı bir şekilde devam ediyor. Projede büyük isimlerin toplanması etkileyici ve sürükleyici hikayesi ile gündemde yer alıyor.

Sadakatsiz Dizisi Sezon Finali Tarihini Ağzından Kaçırdı! Asya Büyük Bir Şok Yaşayacak! Derin’in Planı Volkan’ın Tepkisi Olay Oldu!

Başrollerinde Caner Cindoruk, Cansu Dere ve Melis Sezen bulunan dizi büyük heyecanla izleniyor. Dizi orijinalinden bile büyük izlenme rekoru ile çok başarılı devam ediyor.

Sadakatsiz Dizisi Büyük Sezon Finaline Yaklaşıyor

 

Özge Özder'in canlandırdığı Derya karakteri büyük beğeni topluyor. Özge Özder röportajında dizinin son beş bölüm sonra sezon finali olacağı tiyosunu verdi. Yeni bölümü 12 Mayıs'ta yayınlanacak olan dizide yeni bölümde neler olacağı büyük merak konusu oldu. Asya ve Derin arasındaki bitmeyen savaşta izleyiciler neler izleyecek?

Sadakatsiz Dizisi Sezon Finali Tarihini Ağzından Kaçırdı! Asya Büyük Bir Şok Yaşayacak! Derin’in Planı Volkan’ın Tepkisi Olay Oldu! - Resim : 2

Cansu Dere'nin hayat verdiği Asya karakteri dizi başladığından beri güçsüz bir karakter bu durum izleyenlerin tepkisine yol açıyor. Fakat yeni bölümlerde bunun değişmesi bekleniyor ve Asya güçleniyor. Bu yeni değişim izleyicileri oldukça mutlu edeceğe benziyor. Sadakatsiz dizisinin 39. Fragmanı yayınlandı. Asya karakteri Derin'in büyük planının yer aldığı ses kaydını Volkan'a dinletiyor. Kayıtlardaki detaylar Derin'in zor durumda bırakırken Volkan'ı tepkisi ise merak konusu oldu.

Sadakatsiz Dizisi Sezon Finali Tarihini Ağzından Kaçırdı! Asya Büyük Bir Şok Yaşayacak! Derin’in Planı Volkan’ın Tepkisi Olay Oldu! - Resim : 3

Sezon Finali İle Birlikte Büyük Değişim

 

Kaçırma olayının Asya ve Volkan'dan büyük bir intikam amacıyla tasarlanmış olması her şeyi değiştirecek. Volkan bu kez Derin'in yanında yer almayacak. Volkan'ın Derin'i yalnız bırakması Derin için büyük şok olacak.

Volkan'ın, siz bu meseleyi aile arasında çözmelisiniz lafından sonra artik o ailenin bir parçası olarak kendini görmemesi anlaşılıyor. Artık aile dışında kalmayı tercih eden Volkan, Asya’ya kendini affettirebilecek mi? Yeni bölümde etkileyici ve sürükleyici hikayesi ile 12 Mayıs’ta ekranlarda olacak. 

Sadakatsiz Dizisi Sezon Finali Tarihini Ağzından Kaçırdı! Asya Büyük Bir Şok Yaşayacak! Derin’in Planı Volkan’ın Tepkisi Olay Oldu! ile ilgili etiketler Sadakatsiz
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.