Sadakatsiz Dizisi Finalinde Herkesi Şaşırtan Detay! Volkan'ın Ölüm Nedeni ve Tarihi Belli Oldu

Bir döneme damga vuran Sadakatsiz 60. bölümüyle final yaptı. Reyting rekorları kıran dizinin final bölümünde 20 yıl zaman atlaması yaşandı ve Volkan'ın mezarı başında Zeynep ve Ali göründü. Ancak Sadakatsiz Volkan'ın ölüm nedeni ve tarihi izleyiciden gizlendi. Peki Volkan'ın ölüm nedeni nedir, tarih neden gizlendi? Detaylar haberimizde...

Çarşamba akşamlarının en çok izlenen yapımlarından Sadakatsiz final bölümüyle ekranlara veda etti. Kanal D ekranlarına damga vuran ve ihanetin, kirli ilişkilerin ve aldatmanın bir nevi kitabını yazan Sadakatsiz final yaparak hayranlarını üzdü. İzleyicinin büyük bir merakla beklediği final bölümünde ise akılları karıştıran bir detay gizliydi. Sadakatsiz Dizisi Finalinde Herkesi Şaşırtan Detay! Volkan'ın Ölüm Nedeni ve Tarihi Belli Oldu.

Sadakatsiz final bölümünde izleyiciyi şaşırtan detay akılları karıştırdı. Dizide önce 3 ay zaman atlaması yaşanırken bu sürede Derin ve Onur evlendi. Gönül ve Cavidan tatile gitti ve Asya Londra'nın yolunu tuttu. Ardından gelen 20 yıl zaman atlamasıyla Sadakatsiz en büyük sürprizini yaptı.

Caner Cindoruk'un canlandırdığı Volkan karakterinin ölümü birçok kişinin beklediği bir sondu aslında. Ancak Volkan'ın mezarını ziyarete giden Zeynep ve Ali'yi görenler şaşkınlığa uğradı. Çünkü Sadakatsiz Volkan'ın ölüm nedeni ve ölüm tarihi gizlenmişti. Peki Volkan neden öldü, ölüm tarihi neden gizlendi?

Başrollerinde Cansu Dere, Melis Sezen, Berkay Ateş ve Caner Cindoruk'un yer aldığı Sadakatsiz'in final bölümünde Volkan'ın ölüm nedenin gizlenmesi dizinin isminde saklıydı. Eşine ihanet eden ve bir başka kadının da hayatını mahveden kişilerin ölüm nedeni de bu olmalıydı. Volkan'ın sonu adeta seyircinin insafına bırakılmış oldu.

Sadakatsiz Dizisi Finalinde Herkesi Şaşırtan Detay! Volkan'ın Ölüm Nedeni ve Tarihi Belli Oldu

Her ne olursa olsun Kanal D'nin son yıllardaki en büyük işi olan Sadakatsiz dizisi geride kalan 60 bölümle Türk televizyonlarına damga vurmayı bildi.

 

Sadakatsiz Dizisi Finalinde Herkesi Şaşırtan Detay! Volkan'ın Ölüm Nedeni ve Tarihi Belli Oldu ile ilgili etiketler Cansu Dere Caner Cindoruk Melis Sezen Sadakatsiz final volkan ölüm nedeni
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.