Sadakatsiz dizisinde Cansu Dere'den Osmanlı tokadı!

Sadakatsiz dizisinin son bölümünde Asya karakterini canlandıran Cansu Dere’nin dizinin Volkan’ı Caner Cindoruk’a attığı Osmanlı tokadı büyük beğeni topladı. Sadakatsiz dizisinde Cansu Dere’den Caner Cindoruk’a Osmanlı tokadı sahnesi izle!

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrollerinde oymadığı Sadakatsiz dizisinin son bölümü Kanal D ekranlarında yayınlandı ve büyük bir ilgi gördü. 6. bölümde yaşanan bir sahne büyük beğeni toplarken Sadakatsiz dizisinin Asya’sı Cansu Dere’nin Volkan karakterini canlandıran Caner Cindoruk’a attığı Osmanlı tokadı ilgi gördü.

BBC yapımı Doctor Foster dizisinden uyarlanan ve kendisini aldatan eşi Volkan’dan intikam almak için büyük bir savaş başlatan Asya’nın yumuşak karnının ise annesi olduğu ortaya çıktığı yeni bölümde yeni gelişmeler gözlerden kaçmıyor.

Cansu Dere, rol arkadaşı Caner Cindoruk’a rol gereği de olsa attığı Osmanlı tokadı sosyal medyada oldukça konuşuldu.

Sadakatsiz dizisinde Cansu Dere'den Osmanlı tokadı! ile ilgili etiketler Cansu Dere Caner Cindoruk Sadakatsiz Osman Tokadı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.