Sadakatsiz dizisi izleyicilerine kötü haber! Bu hafta yayınlanmayacak

Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in yer aldığı Sadakatsiz dizisinin 9 Mart Çarşamba günü ekrana gelecek olan 52. bölümü yayından kaldırıldı. Dizinin izleyicileri tarafından 'Sadakatsiz bu hafta neden yok?' sorusunun cevabını ararken gerçek kısa bir süre sonra ortaya çıktı. 2 Mart Çarşamba yayınlanan 51. bölümüyle Kanal D ekranlarında yayınlanan MedYapım imzalı 'Sadakatsiz' dizisine bu hafta sağlık arası verildi.

Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un yer aldığı, BBC Studios’un "Doctor Foster" isimli dizisinin Türkiye uyarlaması olan, yapımcılığını MedYapım’ın üstlendiği Kanal D’de ekrana gelen Sadakatsiz dizisinin izleyicilerini üzen bir gelişme yaşandı. Dizinin 9 Mart Çarşamba günü ekrana gelecek olan 52. bölümü yayından kaldırıldı.

Sadakatsiz dizisi izleyicilerine kötü haber! Bu hafta yayınlanmayacak

52. BÖLÜM BU HAFTA YAYINLANMAYACAK

Konu ile ilgili, MedYapım’dan açıklama geldi. Sadakatsiz dizisine sağlık sebeplerinden dolayı bir hafta ara verildiği duyuruldu. Sadakatsiz dizisinin bu hafta yayınlanmayan 52. bölümü 16 Mart günü Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Sadakatsiz dizisi izleyicilerine kötü haber! Bu hafta yayınlanmayacak - Resim : 2


''KISA BİR SAĞLIK ARASI VERİYORUZ''

MedYapım'ın Instagram hesabından paylaşılan mesajda şu ifadelere yer verildi:

Değerli izleyicilerimiz; her çarşamba akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelen dizimiz #Sadakatsiz’in bu haftaki yayınına kısa bir sağlık arası veriyoruz. Haftaya görüşmek üzere…

Dear audiences; we are taking a short health break for this week's broadcast of our series #Sadakatsiz, which comes to the screen with new episodes every Wednesday evening. See you next week...

 Sadakatsiz dizisi izleyicilerine kötü haber! Bu hafta yayınlanmayacak - Resim : 3

51. Bölümde Neler Oldu?

Sadakatsiz 2 Mart Çarşamba yayınlanan 51. yeni bölümde Aras’la çıktığı yolda beklediğinden çok daha büyük engellerle karşı karşıya kalan Asya’nın son kararı ne olacak?

Hastanede yaşadığı problem karşısında gerçeği ortaya çıkarmaya kararlı olan Asya’nın hamlesi, herkesi ters köşeye düşürür. Asya’nın aklına soktuğu şüphe Derin’i Volkan ile yüzleşmeye iterken, Gönül Asya’nın gidişine engel olmaya yine de kararlıdır. Ceren konusunda köşeye sıkışan Selçuk, Nil ile mutlu olabileceği bir çare arar.

Derin’in tavrı Ali’yi babasıyla kalmak konusunda daha da güç bir duruma sokarken, yaşadığı bambaşka bir olay dengeleri bir kez daha değiştirir. Aras’la çıktığı yolda beklediğinden çok daha büyük engellerle karşı karşıya kalan Asya’nın son kararı ne olacaktır?

Sadakatsiz dizisi izleyicilerine kötü haber! Bu hafta yayınlanmayacak - Resim : 4

Sadakatsiz dizisinin oyuncuları ve canlandırdıkları karakterler:

Cansu Dere(Asya), Caner Cindoruk(Volkan), Melis Sezen (Derin), Berkay Ateş (Aras), Burak Sergen (Haluk), Özge Özder(Derya), Yeliz Kuvancı(Bahar), Nazlı Bulum(Nil), Gözde Seda Altuner(Gönül), Taro Emir Tekin(Selçuk), Alp Akar(Ali)

 

Sadakatsiz dizisi izleyicilerine kötü haber! Bu hafta yayınlanmayacak ile ilgili etiketler Melis Sezen Caner Cindoruk Cansu Dere Kanal D Sadakatsiz
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.