Sadakatsiz Derya hamile mi? Özge Özder gerçekte Hamile mi? Eşi kim?

Sadakatsiz Derya hamile mi? Özge Özder gerçekte Hamile mi? Eşi kim? Sadakatsiz dizisinde Derya karakterini canlandıran Özge Özder gerçekte hamile mi sorusu gündeme bomba gibi düştü. Dizinin yeni bölümünün bu akşam ekrana gelmesinin ardından birçok izleyici Sadakatsiz Derya hamile mi sorusunu soruyor. İşte asıl gerçek!

Sadakatsiz Derya hamile mi, Özge Özder gerçekte hamile mi eşi kim soruları, dizinin takipçilerinin en çok merak ettiği sorulardan oldu. Peki, Özge Özder kimdir, eşi kim?

SADAKATSİZ DERYA HAMİLE Mİ?

Sadakatsiz dizisinde Derya karakterini canlandıran Özge Özder, gerçek hayatta hamiledir. Doğurmasına çok az zaman kalan Özge Özder, son günlerinde de dizide Sadakatsiz Derya karakterine hayat vermektedir. Özge Özder evlidir ve eşi Sinan Güleryüz'dür.

Sadakatsiz'in Derya'sı Özge Özder'den hamilelik müjdesi! Bebeğinin cinsiyeti belli oldu

KIZI OLUYOR

Özder, son dönemde sosyetede çok moda olan cinsiyet partisini bile arkadaşları arasında yaptı. Özder, önceki gün bir otelde davet ettiği yakın dostlarına, kızları olacağını müjdeledi.

"CANIMIZ NE ZAMAN ÇEKERSE" DEMİŞTİ...

Geçen yıl çocuk düşünmediklerini söyleyen Özder, "Canımız ne zaman çekerse" şeklinde bir açıklama yapmıştı.

Sadakatsiz Derya hamile mi? Özge Özder gerçekte Hamile mi? Eşi kim? ile ilgili etiketler Kanal D sadakatsiz derya hamile mi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.