Sadakatsiz Derin'i kim kaçırdı? Son bölüme Volkan'ın Asya'ya itirafı damga vurdu!

7 Nisan akşamı Kanal D'de ekrana gelen Sadakatsiz'de Derin'i kim kaçırdı sorusu gündem oldu. Derin'in bir evde elleri bağlı bir şekilde zorla tutulduğu sahneler sonrası izleyicinin aklında iki isim belirdi. Volkan'ın Asya'ya olan itirafı ise sosyal medyada çok konuşuldu.

Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları yayıhnlanan Sadakatsiz dizisinde Cansu Dere, Melis Sezen, Caner Cindoruk ve Özge Özder rol alıyor 7 Nisan akşamı dizinin ekrana gelen 25'inci bölümünde bulunan cesetin Derin'e ait olmadığı anlaşıldı ve herkes rahat bir nefes aldı.

Derin'in ortadan kaybolması gözlerin Asya'ya çevrilmesine neden oldu. Önce başhekimlikten daha sonra da vakıftan kovulan Asya Derin'i bulmak için harekete geçti. Volkan'da kendi yönetemleriyle Asya'yı aklamaya çalıştı.

DERİN'İ KİM KAÇIRDI? MERT Mİ, FARUK MU?

Sadakatsiz 25'inci bölümde Derin'in elleri bağlı bir şekilde bir odada zorla tutulması sonrası Derin'i kimin kaçırmış olabileceği sorusunu da gündeme getirdi. Asya'nın eski hastası ve koruyucu meleği Faruk'un şüpheli hareketleri Derin'i Faruk'un kaçırmış olabileceğini akıllara getirdi.

Sadakatsiz Derin'i kim kaçırdı? Son bölüme Volkan'ın Asya'ya itirafı damga vurdu!

VOLKAN'IN ASYA'YA İTİRAFI ÇOK KONUŞULDU!

Volkan'ın Asya'ya sarılarak " Derin'i ilk günden beri seninle aldatıyorum" itirafı ise sosyal medyada en çok konuşulan olaylar arasında yerini aldı.

Sadakatsiz Derin'i kim kaçırdı? Son bölüme Volkan'ın Asya'ya itirafı damga vurdu! - Resim : 2

Sadakatsiz Derin'i kim kaçırdı? Son bölüme Volkan'ın Asya'ya itirafı damga vurdu! ile ilgili etiketler Abdulkadir Selvi Melis Sezen Cansu Dere Asya Sadakatsiz derin
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.