Sadakatsiz Derin'e sayıp sövdüler! Melis Sezen kamera karşısına geçti! Tepkiler olay oldu!

Kanal D'de yayınlanan 'Sadakatsiz' dizisinde Derin karakterini canlandıran Melis Sezen bir dergi için kamera karşısına geçti. Genç oyuncu, dizideki rolü için gelen yorumları gördükçe gerçeği anladı.

Sadakatsiz dizisinde Derin rolünü oynayan güzel oyuncu Melis Sezen, oynadığı karakterden çok şey öğrendiğini dile getirdi. Oynadığı karakterin duyguları ve içgüdüleriyle hareket ettiğini kabul eden Sezen;" İnandığının peşinde koşarken kendini kaybediyor. Her an yaşayan, dönüşen Derin. Dönüşümlerin kadını. Kalbim her an onunla atıyor, çok seviyorum onu, benim için çok özel" ifadelerini kullandı.

"Sadakatsiz Derin'e Ağır Küfürler Ettiler!"

İlk bölümleri yayınlandıktan sonra Derin karakterinden nefret edildiğini söyleyen Melis Sezen, çok sert tepkiler aldığını, ağır hakaret ve küfür içeren yorumlar gördükçe doğru yolda olduğunu anladığını söyledi.

Sadakatsiz Derin karakteri ölecek mi? Melis Sezen Sadakatsiz'den ayrılıyor  mu, neden?

Güzel oyuncu, "Bölümler ilerleyince Derin’i anladığını söyleyen, Derin’le aynı durumda kalmış birçok kadından mesajlar da aldım. Derin’i daha iyi tanıdıkça çok kişinin empati kurabilmesine çok mutlu oldum. Tepkiler gördükçe, insanlarda duygu uyandırdığını gördükçe Derin’in yaşadığını anlıyorum ve bu beni çok mutlu ediyor" ifadelerini kullandı.

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen'in makyajsız hali şaşkınlık yarattı!

Sadakatsiz Derin'e sayıp sövdüler! Melis Sezen kamera karşısına geçti! Tepkiler olay oldu! ile ilgili etiketler Melis Sezen Sadakatsiz derin
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.