Sadakatsiz Derin ölüyor mu? Melis Sezen'in Sadakatsiz serüveni bitiyor mu?

Sadakatsiz Derin Ölüyor mu? Sadakatsiz 16. son bölümüyle Çarşamba akşamı ekrana gelmişti. Dizinin yayınlanan son bölümündeki bir sahne Derin karakterinin diziden ayrılacağı iddialarını güçlendirdi. Bölüm başında 9 ay sonrası ile ilgili verilen bir kısa sahnede Volkan'ın evini polisler tarafından incelenmiş ve Derin'in günlüğü bulunmuştu. Peki, Melis Sezen diziden ayrılıyor mu?

Çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizisi Sadakatsiz 16. bölümüyle Kanal D ekranlarında yayınlandı. Son bölümde, Melis Sezen'in canlandırdığı bir sahne ise Derin ölüyor mu sorusunu akıllara getirdi.

SADAKATSİZ DERİN ÖLÜYOR MU?

Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un rol aldığı Sadakatsiz dizisinde Derin karakteriyle milyonların beğenisini kazanan Melis Sezen'in diziden yeni bölüm sonrası ayrılacağı yönünde iddilar giderek güçleniyor ki; Melis Sezen'in Sadakatsiz serüveni de 17. bölüm itibariyle sona erecek.

Melis Sezen Kimdir?

Melis Sezen Kimdir?

Melis Sezen, 2 Ocak 1997 tarihinde İstanbul, Silivri'de dünyaya gelmiştir. Sezen, lise eğitimini Selimpaşa Atatürk Anadolu Lisesinde tamamladı. Babası Arnavut, Makedonya göçmeni; anne tarafı ise Selanik, Yunanistan göçmenidir. Koç Üniversitesi’nde Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü’nde eğitim gören Melis Sezen, Hayat Bazen Tatlıdır dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı ve ardından Siyah İnci dizisinde Ebru karakterini canlandırdı. Şimdilerde ise Sadakatsiz dizisinde Derin karakterine hayat veriyor.

Sadakatsiz Derin ölüyor mu? Melis Sezen'in Sadakatsiz serüveni bitiyor mu? ile ilgili etiketler Kanal D Melis Sezen Sadakatsiz derin
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.