Sadakatsiz Derin neden yok? Derin öldürüldü mü, katil Volkan mı?

Sadakatsiz dizisinde Derin şoku yaşanıyor. Sadakatsiz dizisinin yayınlanan 24. bölüm fragmanında Derin’in kayıplara karışması kafa karışıklığına sebep oldu. Peki; Sadakatsiz Derin neden yok, öldürüldü mü?

Sadakatsiz dizisinin son bölümünde Derin’in ortadan kaybolması Volkan’ı oldukça endişelendirdi. Akıbeti henüz daha belli olmayan Derin bir türlü ortaya çıkmazken yayınlanan Sadakatsiz 24. bölüm fragmanında da Melis Sezen’in olmaması izleyenlerde büyük bir şaşkınlık yarattı.

Sadakatsiz Derin Neden Yok?

Sadakatsiz dizisinin 24. yeni bölümünde; Derin’in ortadan kaybolması hem Volkan hem de Güçlü ailesinde büyük bir şok etkisi yaşanmasına sebebiyet verir. Derin’in bulunması için tüm şehir seferber olurken polis tüm şüphelileri sorguya çekmeye başlar.

Sadakatsiz Derin Öldürüldü Mü, Katil Volkan Mı?

İlk şüpheli ise Volkan’dır. Gönül ise polisi Asya'ya yönlendirirken ortaya çıkan bir mesaj bütün dikkatleri Volkan’da yoğunlaştırır. Asya kendisini bu olayın merkezinden uzaklaştırmakta kararlı gibi görünse de düştüğü çıkmazlar onu zor durumda bırakır. Ortaya çıkan ipuçları ve sürpriz tanıklar soruşturmanın seyrini beklenmedik bir şekilde değiştirir.

Sadakatsiz Derin neden yok? Derin öldürüldü mü, katil Volkan mı? ile ilgili etiketler Melis Sezen Sadakatsiz derin volkan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.