Sadakatsiz Cavidan kimdir? Meltem Baytok kaç yaşında? Hangi Dizilerde Oynadı?

Sadakatsiz Cavidan kimdir? Sadakatsiz yeni sezon oyuncu kadrosunda yer alan oyuncu Meltem Baytok dizide Cavidan karakterine hayat veriyor. Gönül Güçlü'nün en yakın arkadaşı olan ve seyirciyi güldüren Sadakatsiz Cavidan kimdir? Meltem Baytok hangi dizilerde oynadı?

Sadakatsiz Cavidan kimdir? Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz yeni sezonda da fırtınalar koparmaya devame diyor. Dizinin hikayesi ve konusu kadar oyuncu kadrosu da internet ve sosyal medyada araştırılıyor. Bu karakterlerden birisi de Sadakatsiz Cavidan olarak bilinen oyuncu Meltem Baytok oldu. Peki Meltem Baytok kimdir, kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı?


SADAKATSİZ CAVİDAN KİMDİR?

Dizide Gönül Güçlü'nün en yakın arkadaşı olan Cavidan aynı zamanda birbirlerini hiç sevmiyorlar. Derin'i eleştirdiği ve sürekli laf soktuğu için Gönül Güçlü tarafından pek hazzedilmeyen Cavidan Derin-Asya kapışmasında Asya'nın tarafındadır.

Meltem Baytok kimdir?

Sadakatsiz dizisinin Cavidan'ı Meltem Baytok, 1 Ocak 1968 yılında doğmuştur. Oyuncu Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. Meltem Baytok, Üç Boylu Kadın, Ferhat Ile Şirin, Kunaz Aşıklar gibi birçok tiyatro oyununda yer almıştır. Arzu Tramvayı adlı tiyatro oyununda canlandırdığı Stella rolü için Sanat Kurumu Ödülü alırken, Ya Devlet Başa Ya Kuzgun Leşe tiyatro oyununda ise Sadri Alışık ödülü almıştır.

Unutma Beni, Aşkların En Güzeli, Hekimoğlu gibi dizilerde oynayan Meltem Baytok son olarak Sadakatsiz dizisinde rol almıştır.

Sadakatsiz Cavidan kimdir? Meltem Baytok kaç yaşında? Hangi Dizilerde Oynadı? ile ilgili etiketler Kanal D sadakatsiz cavidan kimdir meltem baytok kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.