Sadakatsiz bugün var mı? 21 Nisan Sadakatsiz neden yok, 27. yeni bölüm ne zaman?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz 27. bölüm ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Sette yaşanan koronavirüs vakaları sonrasında dizinin çekimlerinin durdurulduğu kaydedildi. Peki, 21 Nisan Sadakatsiz bugün var mı?

Başrollerinde Cansu Dere ile Caner Cindoruk’un oynadıkları Sadakatsiz dizisinin 27. bölümüyle alakalı bir son dakika gelişmesi yaşandı. Sadakatsiz dizisinde ardı ardına yaşanan koronavirüs vakaları sonrasında Medyapım ve Mednova tarafından alınan karar izleyicilere duyuruldu.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve her bölümüyle olay yaratan Sadakatsiz dizisinden hayranlarını oldukça üzen haberler gelmeye devam etti. Her hafta izleyicisi kapasitesini biraz daha arttıran ancak son günlerde sadece Türkiye’de değil dünya üzerinden birçok ülkede artan koronavirüs vakalarından Sadakatsiz dizisi de nasibini aldı.

SADAKATSİZ NEDEN YOK?

Sadakatsiz dizisinde Hakan Güçlü karakterine hayat veren Burak Sergen’in önceki günlerde acil olarak hastaneye kaldırıldığı ve tedavi altına alındığı belirtilmişti. Ancak setten gelen son haberlerde sadece Sergen’in değil ayrıca Derin karakterine hayat veren Melis Sezen’in de koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığı ifade edildi.

Sadakatsiz bugün var mı? 21 Nisan Sadakatsiz neden yok, 27. yeni bölüm ne zaman?

Bununla beraber çocuk oyuncu Alp Akar’ın da koronavirüse yakalandığı da söylendi.

Artan koronavirüs vakaları sonrasında yapımcılığını Medyapım ve Mednova'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu ve başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ile Melis Sezen'in yer aldığı Sadakatsiz 27. bölümünün bu hafta 21 Nisan Çarşamba akşamında yayınlanmayacağı ifade edildi.

Sadakatsiz bugün var mı? 21 Nisan Sadakatsiz neden yok, 27. yeni bölüm ne zaman? - Resim : 2

SADAKATSİZ 27. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Sadakatsiz 27. yeni bölümünün bir aksilik olmadığı müddetçe gelecek hafta 28 Nisan Çarşamba akşamında saat 20.00’dan itibaren Kanal D ekranlarında yayınlanması bekleniyor.

Sadakatsiz bugün var mı? 21 Nisan Sadakatsiz neden yok, 27. yeni bölüm ne zaman? ile ilgili etiketler Sadakatsiz Sadakatsiz 27. bölüm sadakatsiz yeni bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.