Sadakatsiz bugün neden yok? 21 Nisan Sadakatsiz yeni bölüm neden yok? Yayın günü mü değişti?

Sadakatsiz bugün neden yok, yayın günü mü değişti soruları Çarşamba akşamları yayınlanan dizinin yeni bölümü ekrana gelmeyince izleyicisinin merak konusu oldu. Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un rol aldığı Sadakatsiz 21 Nisan yeni bölümü neden yok?

Sadakatsiz yeni bölüm neden yok, yayın günü mü değişti? 21 Nisan Sadakatsiz bugün neden yok soruları merak konusu oldu. Kanal D ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi her Çarşamba Kanal D ekranlarında yayınlanyordu. Ancak bu akşam Sadakatsiz yeni bölümü ekranda göremeyenler sürpriz kararı internetten araştırmaya başladı. Peki Sadakatsiz bugün neden yok?

SADAKATSİZ BUGÜN NEDEN YOK?

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen gibi oyuncu kadrosuyla her Çarşamba izleyiciyi ekran başına kilitleyen Sadakatsiz bu akşam yayınlanmayacak. Dizinin yapımcı şirketinden yapılan açaıklamaya göre dizide birçok oyuncu sağlık problemi çekiyor. Bu nedenle dizinin çekimlerine ara verildi. 

Kanal D Açıkladı: Sadakatsiz Neden Yok? Sadakatsiz Yeni Bölüm Ne Zaman? -  onedio.com

Sadakatsiz 27. bölümü bu hafta ekranlara gelmeyecek. Koronavirüs nedeniyle çekimlere bir süre ara verilirken çarşamba günü dizinin tekrarı ekranlara gelecek.

 

Sadakatsiz bugün neden yok? 21 Nisan Sadakatsiz yeni bölüm neden yok? Yayın günü mü değişti? ile ilgili etiketler Kanal D sadakatsiz yeni bölüm neden yok sadakatsiz bugün neden yok
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.