Sadakatsiz bu akşam var mı? Sadakatsiz bu hafta neden yok, 13. bölüm ne zaman?

Kanal D ekranlarında her Çarşamba akşamlar yayınlanan Sadakatsiz dizisinin 13. bölümünden kötü haber geldi. 13. bölümü ile 6 Ocak akşamında Kanal D ekranlarında yayınlanması beklenen Sadakatsiz dizisi hayranları oldukça üzdü. Peki, Sadakatsiz bu hafta neden yok?

Ekranların sevilen dizisi Sadakatsiz 13.bölüm neden yok sorusu seyirciler tarafından merak ediliyor. Başrollerinde Caner Cindoruk ve Cansu Dere’nin yer aldığı “Doctor Foster” dizisinden uyarlama Sadakatsiz yeni bölümü ne zaman yayınlanacak sizler için araştırdık.

Sadakatsiz 13. bölüm neden yok?

Her Çarşamba günü saat 20.00’da Kanal D’de yayınlanan Sadakatsiz dizisinin her zamanki gününde olmayışı merak ediliyor. Yılbaşı programı nedeni ile bir hafta yayına ara veren diziler önümüzdeki hafta yayına yeni bölümleri ile devam edecek. Sadakatsiz dizisinin 13.bölümü 13 Ocak Çarşamba günü saat 20.00’da Kanal D’de.

Sadakatsiz 13.bölüm neden yok? Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman?

Sadakatsiz son bölümde neler oldu?

Sadakatsiz dizisinin geçtiğimiz bölümünde, Asya'ya saldıran kişinin kim olduğu ortaya çıktı. Asya’nın uğradığı saldırı hem Asya-Ali, Volkan- Derin cephesinde beklenmedik sonuçlar doğurdu. Bahar ve Mert’in ilişkileri yeni bir sınavdan geçerken, Gönül kızının evliliği için ipleri elinden bırakmamaya kararlıdır.

Vakıf yararına yapılacak kermes herkesi bir araya getirirken, şüphelerinin peşinden giden Derin hangi gerçeklerle yüzleşti.

Sadakatsiz bu akşam var mı? Sadakatsiz bu hafta neden yok, 13. bölüm ne zaman? ile ilgili etiketler Sadakatsiz 13. bölüm neden yok yeni bölüm ne zaman
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.