Sadakatsiz Asya Cansu Dere Müge Anlı Müslüme'nin dedesine öfke kustu! Yeni bölüm çekimlerine gitmedi

Müge Anlı'da günlerdir konuşulan Müslüme olayı Sadakatsiz dizisinde herkesin sevdiği Cansu Dere fenalaştı. Müslüme bebeğin ölümü ve dedesinin tutuklanmasıyla birlikte böyle insanlık mı olur diyerek isyan eden Cansu Dere gözyaşlarına boğuldu.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında konuşulan olayda gerçeklerin ortaya çıkması herkesi derinden etkiledi. Konuyu takip edenler günlerdir bu acı olayın detaylarını bekliyordu.

Müslüme'ninacı ölümüyle ilgili bu olayda otopsi raporunda bebeğin çok soğuk hava şartlarından ve açlıktan öldüğünü yazıyordu. Yapılan DNA testinden Müslüme bebeğin üzerinde dedesinde ait DNA çıktığı belirtildi. Dedenin itirafı olayı takip eden milyonlarca insanı gözyaşlarına boğdu.

DEDENİN MÜSLÜME BEBEK HAKKINDA İLK SÖZLERİ

Cinayet şüphelisi olarak tutuklanan dedesi Hasan Yağal’ın, AKUT'un dronla arama çalışmalarını monitörden izleyerek, takip ettiği ortaya çıktı. Bu süreçte basın mensuplarına açıklama da yapan Hasan Yağal, "O günden beri sağ olsun devletimiz, tüm gücüyle arıyor ama yok. Çocuk çok hareketliydi, çok akıllıydı" demişti.

Müslüme bebeğin dedesi Hasan Yağal tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan Sadakatsiz Asya Cansu Dere olay hakkında gözyaşlarına boğuldu. Bebeğin ölümüne neden olan dedesi hakkında Dere, "Böyle İnsanlık mı olur" sözlerini söyledi.

Sadakatsiz Asya Cansu Dere Müge Anlı Müslüme'nin dedesine öfke kustu! Yeni bölüm çekimlerine gitmedi ile ilgili etiketler Cansu Dere Sadakatsiz Asya Müslüme Hasan Yağal
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.