Sadakatsiz 9. bölüm

Sadakatsiz 9. bölüm full izle! Sadakatsiz 9. bölüm izle bağlantısı tek parça dizi bitiminde Kanal D'de. 9 Aralık akşamında Sadakatsiz 9. bölüm tek parça puhu tv ekranlarında yayınlanacak. Peki, Sadakatsiz yeni bölümde neler yaşanacak?

Sadakatsiz 9. bölüm izle bağlantısı merak ediliyor. Başrollerinde Cansu Dere'nin yer aldığı Sadakatsiz 9. bölüm tek parça kanal d ve youtube üzerinden yayınlanacak. Dizinin geçtimiz haftaki bölümü koronavirüs önlemleri dolayısıyla yayınlanmamıştı.

Sadakatsiz son bölümde; Asya ile Volkan’ın arasındaki savaş, herkesin hayatını değiştiren bir yıkımla sonuçlanır. Bundan sonra herkesin yazacak yeni bir hikayesi vardır, ancak önlerinde açılan sayfayı doldurmak kimse için kolay olmayacaktır. Volkan ve Asya’yı bambaşka hayatlara savuran mücadele artık tamamen bitmiş midir?

SADAKATSİZ 9. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yoksa baştan yazacakları hikaye, onları günün birinde yeniden aynı sayfada buluşturacak mıdır? Yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu Sadakatsiz’in senaryosunu ise Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk uyarlıyor.

Sadakatsiz 9. bölüm ile ilgili etiketler Kanal D sadakatsiz 9. bölüm tek parça sadakatsiz 9. bölüm full

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.