Sadakatsiz son bölüm izle

Sadakatsiz 9. bölüm full izlemek için yayında. Sadakatsiz 9. bölüm engelsiz izle tek parça halinde Kanal D platformunda.

Sadakatsiz 9. bölüm engelsiz full izle merakla araştırılıyor. 9 Aralık akşamında Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Cansu Dere ile Caner Cindoruk’un oynadığı Sadakatsiz dizisinin 9. son bölüm linki Youtube’de tek parça halinde yayına girdi.

SADAKATSİZ 9. BÖLÜM ENGELSİZ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kanal D’nin büyük ses getiren dizisi “Sadakatsiz” yeni bölümü ile ekrana geliyor. Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk’a Melis Sezen’in eşlik ettiği dizinin yeni bölümünün konusu şöyle;

Asya ve Volkan arasındaki köprüler tümüyle yıkılmış, aralarındaki mücadele her zamankinden şiddetli ve acımasız bir hal almıştır. Sürpriz kararlar ve beklenmedik ittifaklar bu amansız savaşı farklı cephelere taşırken, bu savaşın tam ortasında kalan Ali, kazananı belirleyen kişi mi olacaktır?

Yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu Sadakatsiz’in senaryosunu ise Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk uyarlıyor.

 

 

 

Sadakatsiz son bölüm izle ile ilgili etiketler Sadakatsiz

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.