Sadakatsiz 9. bölüm bu akşam var mı? Sadakatsiz bu hafta yok mu?

Sadakatsiz bu akşam var mı merak ediliyor. Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un rol aldığı Kanal D dizisi Sadakatsiz 9. yeni bölümü bu hafta yok mu sorusunun yanıtı haberimizde.

Sadakatsiz bu akşam var mı sorusunun yanıtı haberimizde. Kanal D'de Çarşamba akşamları yayınlanan Sadakatsiz yeni bölümü bu hafta var mı merak ediliyor. Dizinin 9. bölüm fragmanı dün akşam yayınlanmıştı.

SADAKATSİZ BU AKŞAM VAR MI?

Çarşamba akşamları sevenleriyle buluşan 'Sadakatsiz' dizisi bu hafta Covid-19 engeline takıldı. Dizinin yeni bölümünün bu akşam ekrana gelmeyeceğini açıklayan kanal yönetimi, "Değerli izleyicilerimiz, pandemi sebebiyle ne yazık ki bu akşamki yayınımıza kısa bir sağlık arası veriyoruz. Haftaya görüşmek üzere..." ifadelerini kullandı.

Sadakatsiz 9. bölüm bu akşam var mı? Sadakatsiz bu hafta yok mu?

SADAKATSİZ BU HAFTA YOK MU?

Dizinin 9. bölümünün yayınlanmayacağının açıklanmasının ardından dizinin hayranları büyük bir üzüntü yaşadı. Dizinin 9. bölüm fragmanı dün akşam yayınlanmıştı. Dizinin takipçileri kanal yönetime, "1 günde ne değişti?" diye sordu.

Sadakatsiz 9. bölüm bu akşam var mı? Sadakatsiz bu hafta yok mu? ile ilgili etiketler Kanal D Sadakatsiz bu hafta
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.