Sadakatsiz 7. bölüm full kesintisiz izle!

Sadakatsiz 7. bölüm full izle! Sadakatsiz 7. bölüm izle linki tek parça Kanal D'de yayınlanacak. 18 Kasım Çarşamba akşamı Sadakatsiz 7. son bölüm tek parça PUHU TV ekranlarında da izlenebilecek. Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümünde Doktor Asya'nın Volkan'dan aldığı intikam çok konuşulmuştu.

Sadakatsiz 7. bölüm izle linki merak ediliyor. Başrollerinde Melis Sezen ve Cansu Dere'nin rol aldığı Sadakatsiz 7. son bölüm tek parça Kanal D ve youtube üzerinden de yayınlanacak.

Sadakatsiz 7. son bölümde; Asya'nın ihaneti ortaya çıkarmasından sonra Volkan, Asya'ya savaş açıyor! Asya'nın Volkan ve Derin arasındaki yasak aşkı herkese anlatmasından sonra Volkan hamlesini yapıyor. Asya ile bildiği bütün gerçekleri ortaya çıkarmaya kararlı olan Volkan, Asya'yı geçmişinden vuruyor!

SADAKATSİZ 7. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Asya'nın ailesinin geçirdiği kazadaki sis perdesi Volkan'ın açacağı velayet davasında etkili olacak mı? Asya bu hamleye nasıl tepki verecek?

Sadakatsiz 7. bölüm full kesintisiz izle! ile ilgili etiketler Kanal D sadakatsiz 7. bölüm tek paraça sadakatsiz yeni bölüm sadakatsiz 7. bölüm full

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.