Sadakatsiz 5. Bölüm full kesintisiz izle!

Sadakatsiz 5. Bölüm full izle! Sadakatsiz 5. bölüm izle bağlantısı tek parça dizi bitiminde Kanal D'de. 4 Kasım Çarşamba akşamında Sadakatsiz 5. son bölüm tek parça Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Sadakatsiz 5. bölüm izle bağlantısı araştırılıyor. Başrollerinde Caner Cindoruk'un rol aldığı Sadakatsiz 5. son bölüm tek parça  Kanal D'de izlenecek. Dizinin son bölümünde Volkan ve Asya restoranda Derin, Haluk ve Gönül ile sürpriz bir karşılaşma yaşanmıştı. Peki, Sadakatsiz 6 fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar..

 Sadakatsiz 5. son bölümde; çiftler yemeği birlikte yemeğe karar verir. Asya'nın her şeyden haberi olması ama olaylardan haberdar d3eğilmiş gibi davranması masada sarf ettiği sözler Derin ve Volkan'ın zor anlar yaşamasına neden olacaktır. Öte yandan Mert'in Asya'ya olan ilgisi her geçen gün artmaya devam ederken Asya'ya intikam konusunda yardımcı olabileceği teklifinde bulunur.

SADAKATSİZ 5. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Asya ve Volkan, Derin ve Derin'in ailesi ile yemeğe çıkıyor ortalık karışıyor! Asya kinayeli konuşmalarıyla Volkan ve Derin'in tedirgin olmasına sebep olurken sorduğu bir soruyla ortamda soğuk rüzgarlar esmeye başlıyor! Asya'nın manidar konuşmalarından rahatsız olan Derin, ne yapacak? Ona karşı yeni bir hamle yapacak mı yoksa yine öfkesini Volkan'dan mı çıkaracak?

Sadakatsiz 5. Bölüm full kesintisiz izle! ile ilgili etiketler Kanal D sadakatsiz 5. bölüm tek parça sadakatsiz son bölüm sadakatsiz 5. bölüm full

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.