Sadakatsiz 4. son bölüm izle!

Sadakatsiz 4. son bölüm izle! Sadatsiz 4. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde KANAL D'de. 28 Ekim akşamı Sadakatsiz 4. son bölüm canlı yayınla KANAL D ekranlarında yayınlanacak.

Sadakatsiz 4. son bölüm izle linki araştırılıyor. Başrollerinde Caner Cindoruk'un rol aldığı Sadakatsiz son bölüm tek parça Kanal D ekranında olacak. İşte, Kanal D canlı yayın linki ve detaylar..

KANAL D CANLI YAYIN SADAKATSİZ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yayınlandığı ilk günden itibaren ilgiyle izlenen ve çok konuşulan dizinin yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı.  Sertab Erener’in Rüya isimli parçasının kullanıldığı ön izleme sahnesi yine bomba gibi bir bölümünün yayınlanacağı sinyalini verdi.

Volkan'ın ihanetiyle bir anda dünyası başına yıkılan Asya, kendi içinde girdiği savaşta yorgun düşüyor. Hayalleri yıkılan Asya, nasıl bir yol izleyecek? Bu savaştan galip çıkabilecek mi?

Sadakatsiz 4. son bölüm izle! ile ilgili etiketler Kanal D Cansu Dere kanal d canlı yayın sadakatsiz sadakatsiz kanal d canlı izle

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.