Sadakatsiz 4. bölüm full izle!

Sadakatsiz 4. bölüm full izle! Sadakatsiz 4. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde Kanal D'de. 28 Ekim Çarşamba akşamı Sadakatsiz 4. bölüm tek parça Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Sadakatsiz 4. bölüm full izle linki araştırılıyor. Başrollerinde Cansu Dere'nin oynadığı Sadakatsiz 4. son bölüm tek parça KANAL D ekranlarında yayınlanacak.

Sadakatsiz 4. son bölümde; Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünden ön izleme sahnesinde Sertab Erener’in Rüya isimli parçasının kullanıldı. Hayalleri yıkılan Asya, nasıl bir yol izleyecek? Bu savaştan galip çıkabilecek mi?

SADAKATSİZ 4. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Asya, kayınvalidesi Saliha’nın yanından evine döndüğünde, kendini oğlu Ali ile beklenmedik bir konuşmanın içinde bulur. Ertesi gün aldıkları bir haber ise, Asya ile Volkan’ı derinden sarsar ve Asya’nın yeni bir karar almasına sebep olur. Bu yeni kararın sonunda tanık olduğu şey ise, Asya’nın gözünü karartacak, gizemli ve sert bir oyunun başlangıcı olacaktır.

Sadakatsiz 4. bölüm full izle! ile ilgili etiketler Kanal D sadakatsiz 4. bölüm sadakatsiz 4. bölüm tek parça sadakatsiz 4. bölüm full

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.