Sadakatsiz 31. bölüm fragmanı yayınlandı! Sadakatsiz sezon finali ne zaman?

Sadakatsiz 31. sezon final bölüm fragmanı yayınlandı. Sadakatsiz sezon finalinde dikkat çeken detaylar arasında Asya ile Derin’in son halleri dikkatlerden kaçmadı.

Bu sezona damga vuran yapımlardan birisi olan Sadakatsiz dizisinin 31. sezon finali bölüm fragmanı yayınlana girdi. Sadakatsiz'in sezon final fragmanının ardından dizinin yeni bölümü izleyenler tarafından heyecanla beklenmeye başlandı.

Kanal D ekranlarının fenomen dizilerinden Sadakatsiz 31. yeni bölümü bu akşam 24 Mayıs Çarşamba gününde yayınlanmayacak. Sadakatsiz’in yayınına neden ara verildiği konusunda net bir açıklama henüz yapılmazken 31. yeni bölümünün gelecek hafta 26 Mayıs Çarşamba akşamında saat 20.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanacağı kaydedildi.

Sadakatsiz 31. bölüm fragmanı yayınlandı! Sadakatsiz sezon finali ne zaman?

SADAKATSİZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Asya Günalan’ın gelişi, Asya’nın geçmişinde yüzleşmesi kolay olmayan bir sayfayı aralamıştır. Asya’ya verdiği sözü tutmaya kararlı olan Volkan ondan uzak dururken, Asya da kendi adına yeni kararlar alma arifesindedir. Ali’nin doğum günü, geçmişle gelecek arasında beklenmedik bir köprü kurarken, herkesi bir araya getiren partideki hangi sürpriz gelişme o günü unutulmaz kılacaktır?

Sadakatsiz 31. bölüm fragmanı yayınlandı! Sadakatsiz sezon finali ne zaman? ile ilgili etiketler Sadakatsiz

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.