Sadakatsiz 30. bölüm fragmanı izle

Sadakatsiz 30. bölüm fragmanı ilk sahne izleyenler tarafından merakla beklenmekte. 12 Mayıs akşamında Kanal D ekranlarında takip edilen Sadakatsiz 30. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Sadakatsiz dizisinin son bölümünden ayrıntılar…

Başrollerinde Cansu Dere’nin oynadığı Sadakatsiz dizisi 29. bölümü 12 Mayıs Çarşamba akşamında Kanal D ekranlarında yayınlandı.

Her bölümü olay yaratan ve nefes kesen sahneleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Sadakatsiz dizisinin son bölümünde; Derin’in çaresizliği sonrasında Volkan büyük bir ikileme düşerken artık son kararını vermek üzeredir.

Sadakatsiz 30. bölüm fragmanı izle

Üzerine oynanan oyunları bozmaya kararlı olan Asya tarafından ortaya çıkarılan gerçekler hem Derin hem ailesi için büyük olayların habercisi haline gelmiştir. Büyük bir çıkmaz eşiğine kadar gelen Volkan’da kendini anlatmak için ne kadar çaba sarf etse de bunda başarılı olabilecek midir?

Yoksa bu ikilemin arasında yüzleşme bu defa bir sonun mu başlangıcı mı olacaktır? Yapacağı yeni başlangıçlar için büyük heyecan içerisinde olan Asya’yı ise büyük bir sürpriz beklemektedir. Bu sürpriz Asya için yeni bir sayfa anlamına gelmektedir.

Sadakatsiz 30. bölüm fragmanı izle ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.