Sadakatsiz 29. bölüm izle

Sadakatsiz 29. bölüm kesintisiz tek parça full izle olarak yayında. 12 Mayıs akşamında Kanal D’de yayınlanan Sadakatsiz dizisinin son bölümü Youtube platformunda. Sadakatsiz 30. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerinde Cansu Dere ile Caner Cindoruk’un oynadığı Sadakatsiz dizisinin 29. son bölümü 12 Mayıs Çarşamba akşamında Kanal D ekranlarında yayınlandı. Sadakatsiz son bölümünde; Derin’in çaresizliği sonrasında Volkan büyük bir ikileme düşerken artık son kararını vermek üzeredir.

Üzerine oynanan oyunları bozmaya kararlı olan Asya tarafından ortaya çıkarılan gerçekler hem Derin hem ailesi için büyük olayların habercisi haline gelmiştir. Büyük bir çıkmaz eşiğine kadar gelen Volkan’da kendini anlatmak için ne kadar çaba sarf etse de bunda başarılı olabilecek midir?

Sadakatsiz 29. bölüm izle

Yoksa bu ikilemin arasında yüzleşme bu defa bir sonun mu başlangıcı mı olacaktır? Yapacağı yeni başlangıçlar için büyük heyecan içerisinde olan Asya’yı ise büyük bir sürpriz beklemektedir. Bu sürpriz Asya için yeni bir sayfa anlamına gelmektedir.

SADAKATSİZ 29. SON BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Sadakatsiz 29. bölüm izle ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.