Sadakatsiz 28. bölüm izle

Sadakatsiz 28. bölüm full izlenmek için yayında. Çarşamba akşamında Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz 28. bölüm tek parça halinde Youtube de. Sadakatsiz 29. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerinde Cansu Dere ile Caner Cindoruk’un oynadığı Sadakatsiz dizisi 28. bölüm ile 5 Mayıs Çarşamba akşamında Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluştu.

Sadakatsiz 28. son bölümünde; Asya ile Derin’in bulunması sonrasında Volkan bu ikilinin arasında kalır. Planının sonuçları yüzleşmek durumunda kalan Derin ne kadar da köşeye sıkışsa da Volkan ile evliliğinden vazgeçmeye asla niyeti yoktur.

Sadakatsiz 28. bölüm izle

Kendini her şeyden uzaklaştırmaya kararlı olsa da bunun imkansızlığıyla yüzleşen Asya’nın atacağı adımlar şimdiden büyük bir merak konusudur. Yaşananların sonrasında Volkan kimsenin beklemediği yepyeni kararlar alırken; Asya, Volkan ve Derin üçlüsü bir kez daha karşı karşıya kalmışlardır.

Sadakatsiz 28. bölümünü izlemek için tıklayınız

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.