Sadakatsiz 28. bölüm fragmanı izle

Sadakatsiz 28. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 28 Nisan akşamı Kanal D ekranında yayınlanan 27. son bölüm sonrası dizinin yeni bölüm fragmanı merak ediliyor. Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un rol aldığı Sadakatsiz 28. bölüm fragman izlemek için araştırmalar da bu akşamdan itibaren başladı.

Sadakatsiz 28. bölüm fragman yayınlandı mı? Her Çarşamba Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz tüm hızıyla devam ediyor. Her hafta bir başka entrikanın döndüğü ve izleiciyi ekran başına kilitleyen Sadakatsiz 28. bölüm fragmanı izlemek isteyenler dizinin sosyal medya hesaplarına akın etti. Peki bu hafta Sadakatsiz'de ne oldu?

Derin çaresizlik içinde kurtarılmayı beklerken, Asya’nın sabrı da gücü de günden güne azalmaktadır. Yaşanan gelişmeler Asya’yı geçmişe götürsede, alacağı kararlarla herkes için en doğru olanı yapmayı kafasına koymuştur.

Sadakatsiz Son Bölüm İzle

Derin’i bulmak için iz sürmeye devam eden Volkan, önemli bir gerçekle yüz yüze gelir. Derin’in içinde bulunduğu çıkmaz henüz çözülmemişken yaşanan hangi şok gelişme, dengeleri bir kez daha alt üst edecektir.

SADAKATSİZ 28. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Sadakatsiz 28. bölüm fragmanı izle ile ilgili etiketler Kanal D sadakatsiz 28. bölüm fragmanı sadakatsiz yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.