Sadakatsiz 27. bölüm fragmanı

Sadakatsiz 27. bölüm fragmanı izlemek isteyenler 14 Nisan akşamı yayınlanan 26. son bölüm sonrası harekete geçti. Dizinin setinde yaşanan koronavirüs vakaları sonrası yayından kaldırılma iddialarının gölgesinde geçen son bölüm sonrası Sadakatsiz 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk'un rol aldığı ve Çarşamba akşamları Kanal D'de yayınlanan dizi Sadakatsiz bu akşaşm 26. son bölümü ile ekrana geldi. Yayınlandığı günden bu yana ilgiyle izlenen ve hatta sosyal medyada gündemden düşmeyen Sadakatsiz bu akşam heyecan dolu sahnelerle izleyicinin karşısına çıktı.

Aynı gün yayınlanan Kuruluş Osman, Masumiyet ve Doğduğun Ev Kaderindir gibi büyük bütçeli dizileri reytinglerde geride bırakmayı başaran Sadakatsiz'de neler oluyor? Dizinin setinde yaşanan koronavirüs vakaları sonrası yapımcısının dizinin çekimlerine ara verdiği konuşuluyor. Peki Sadakatsiz 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SON DAKİKA) Sadakatsiz 26. bölüm izle, 14 Nisan son bölüm Sadakatsiz full  HD izle

SADAKATSİZ 27. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Sadakatsiz 27. bölüm fragmanı ile ilgili etiketler Kanal D sadakatsiz 27. bölüm fragman sadakatsiz yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.