Sadakatsiz 26. bölüm izle!

Sadakatsiz 26. bölüm full izlenmek için kesintisiz olarak youtube platformunda. 14 Nisan akşamında Kanal D’de yayınlanan Sadakatsiz dizisinin 26. son bölüm tek parça linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Başrollerinde Cansu Dere’nin oynadığı Sadakatsiz dizisi 14 Nisan Çarşamba akşamında Kanal D ekranlarında yayınlandı. Her bölümü olay yaratan ve nefes kesen sahneleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Sadakatsiz dizisinin son bölümünde; her şeyin sorumlusu ortaya çıkıyor. Derin büyük bir çaresizlik içinde kurtarılmayı beklerken çok ilginç gelişmeler ardı ardına geliyor.

Sadakatsiz 26. bölüm izle!

Asya’nın sabrı da denenirken o da yavaş yavaş gücünü kaybetmeye başlıyor. Yaşanan son gelişmeler ile birlikte Asya geçmişine kadar gitse de alacağı kararlarla herkes için en doğru olanı yapmayı kafasına koymak adına harekete geçiyor. Derin’i bulmak adına tüm kozlarını oynayan Volkan da çok önemli gerçeklerle yüz yüze geliyor.

Derin’in içinde bulunduğu çıkmaz henüz çözülmemişken yaşanan hangi şok gelişme, dengeleri bir kez daha alt üst edecektir?

SADAKATSİZ 26. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Sadakatsiz 26. bölüm izle! ile ilgili etiketler Sadakatsiz sadakatsiz 26. bölüm sadakatsiz son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.