Sadakatsiz 25. son bölüm izle

Sadakatsiz 25.Bölüm ile Kanal D’de. Başrollerinde Cansu Dere ile Caner Cindoruk’un oynadığı Sadakatsiz 25.Bölüm full izle linki tek parça halinde Youtube platformunda. Peki, Sadakatsiz son bölümde neler yaşandı?

Sadakatsiz 25.Bölüm ile 7 Nisan Çarşamba akşamında Kanal D ekranlarında izleyenleriyle buluştu. Başrollerinde Cansu Dere ile Caner Cindoruk’un yer aldığı Sadakatsiz dizisinin son bölümünde Derin ile ilgili ortaya çıkan yeni bir gerçek çözülemeyen düğümün ne kadar büyük olduğunun bir kanıtı haline geldi.

Halen daha ortalarda görünmeyen Derin için heyecanlı ve sessiz bir bekleyiş devam ederken çevreden gelen baskılar Asya’yı artık yıldırmak üzeredir. Volkan’da hem kayıplara karışan Derin’i bulmak hem de Asya’nın masum olduğunu kanıtlamak için harekete geçer.

Sadakatsiz 25.Bölüm full izle

Beklenmedik darbeler sonrasında oldukça zor durumda kalan Asya’da kendisini köşeye sıkışmış bir halde bulur ve gittikçe bunalıma girmeye başlar. Ancak Asya’ya uzanan bir yardım eli bir anda herkesin hayatının değişmesine neden olur. Derin ile ilgili ortaya çıkan bir gerçek her şeyin ve bütün işlerin seyrinin bir anda değişmesine sebebiyet verir.

Sadakatsiz son bölümü izlemek için tıklayınız

Sadakatsiz 25. son bölüm izle ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.