Sadakatsiz 22. son bölüm izle!

Sadakatsiz 22. bölüm izle full kesintisiz olarak yayında. 17 Mart akşamı Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz 22. son bölüm tek parça blutv platformunda da izlenebilecek. Peki Sadakatsiz son bölümde neler oldu?

Sadakatsiz 22. bölüm tek parça blutv platformunda. Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un rol aldığı ve her Çarşamba akşamı Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz son bölüm tek parça izlemek isteyenler de gerek Kanal D youtube izleme sayfası gerek Sadakatsiz dizisinin sosyal medya hesaplarından araştırmalara devam ediyor.

Sadakatsiz’in 22. yeni bölüm fragmanında; Volkan, Bahar'a yeniden Asya’yla birlikte olmak istediğini söyler. Önündeki tek engelin Derin olduğunu zanneden Volkan, bu durumu daha fazla içinde tutamayarak Asya’yla konuşur.

Sadakatsiz’in son bölüm fragmanı yayınlandı | Volkan, Derin'den boşanacak mı?

Asya'nın da Volkan'a karşı tavrı bellidir. Volkan, Derin'den boşanacağını anlatır fakat, hesaba katmadığı. Tüm bunları işiten Derin ne tepki verecektir? Volkan, Derin'den boşanacak mı?


SADAKATSİZ 22. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Sadakatsiz 22. son bölüm izle! ile ilgili etiketler Kanal D sadakatsiz 22. bölüm izle sadakatsiz son bölüm tek parça

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.