Sadakatsiz 20. Son bölüm izle!

Sadakatsiz 20. Bölüm izle full kesintisiz olarak yayında. 3 Mart 2021 Çarşamba akşamı Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz 20. son bölüm tek parça puhutv platformunda da izlenebilecek. Peki, Sadakatsiz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sadakatsiz 20. Bölüm izle tek parça puhutv platformunda yayınlandı. Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un yer aldığı ve Melis Sezen'in oyuncu kadrosunda olduğu Sadakatsiz son bölümü 3 Mart akşamı Kanal D'de yayınlandı. Peki Sadakatsiz son bölümde neler oldu?

Volkan'ı Derin'in terk etmesi Volkan'ı yapayalnız ve güçsüz kalmasına nedene olur. Derin'in yanına gidip elini kolunu sallayarak gitmek isteyen Volkan, Haluk'un engeline takılır.

Öte yandan Derin, artık gözlerini açmıştır ve Volkan'ı gerçek yüzünü görmüştür. Ancak Volkan'ın aklı Asya'dadır. Asya'nın iyiye giden hayatı, bir de uzun yıllar sonra sonra ziyarete gelen Sinan'la renklenen dünyası Volkan'ı çılgına çevirir. Acınası ve güçsüz duruma düşen Volkan ne tarafa saldıracağını şaşırır.

Son bölüm Sadakatsiz Kanal D 20. bölüm izle, 3 Mart Sadakatsiz tek parça  full canlı

SADAKATSİZ 20. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Sadakatsiz 20. bölüm tek parça izlemek için dizinin Youtube sayfası ya da Kanal D'nin internet sitesinde yer alan  https://www.kanald.com.tr/sadakatsiz adresinden Sadakatsiz 20. bölüm izle bölümünden diziyi takip edebilirsiniz.

 

Sadakatsiz 20. Son bölüm izle! ile ilgili etiketler sadakatsiz 20. bölüm fragmanı sadakatsiz 20. son bölüm tek parça

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.