Sadakatsiz 2. Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor? 2021 Sadakatsiz Yeni Sezon Ayrılan ve Gelen Oyuncular

Sadakatsiz 2. yeni sezon ne zaman başlayacak sorusu diziyi yakından takip eden hayranlarca merak ediliyor. Başrollerinde Cansu Dere’nin oynadığı Sadakatsiz dizisi yeni sezon ayrılan ve gelen oyuncular listesi araştırılıyor. Peki, Sadakatsiz yeni sezon ne zaman, hangi günler yayınlanacak?

Kanal D ekranlarında ilk sezonu ilgiyle takip eden ve başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in oynadığı Sadakatsiz dizisi yeni sezonu için geri sayım başladı. Geçtiğimiz aylar içerisinde sezon finali yapan dizide 2. yeni sezon oyuncu kadrosu da yakından takip edilmekte.

Sadakatsiz Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor?

2 Haziran 2021 Çarşamba akşamında yayınlanan 31. bölümle sezon finali yapan Sadakatsiz dizisinin 2. yeni sezonunun 2021 yılının Eylül ayının sonlarında yine Kanal D ekranlarında başlaması bekleniyor.

Sadakatsiz 2. Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor? 2021 Sadakatsiz Yeni Sezon Ayrılan ve Gelen Oyuncular

Sadakatsiz Sezon Finalinde Neler Yaşandı?

Derin’in hamilelik yalanını ortaya çıkarmayı başaran Asya, iki kadın arasında yüzleşme vaktinin geldiğini işaret etti. Asya ile Derin’in birbirlerini kanıtlamak adına verdiği mücadelede geçmiş zamandaki tüm gerçekler bir bir gün yüzüne çıkmaya başladı.

Sadakatsiz 2. Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor? 2021 Sadakatsiz Yeni Sezon Ayrılan ve Gelen Oyuncular - Resim : 2

Volkan’da tüm sır perdelerinin aralandığı bu geçmişte Asya ile Derin’i bu kararlarından vazgeçirmeyi başarabilecek mi? Gerçek ile yalanın, ihanet ile sadakatin son savaşından kim galip çıkacak?

 

Sadakatsiz 2. Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor? 2021 Sadakatsiz Yeni Sezon Ayrılan ve Gelen Oyuncular ile ilgili etiketler Sadakatsiz Sadakatsiz 2. Yeni Sezon
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.