Sadakatsiz 2. sezon ne zaman başlıyor?

Sadakatsiz 2. yeni sezon için geri sayım başladı. Başrollerinde Cansu Dere ile Melis Sezen’in oynadığı Sadakatsiz 2. yeni sezon ne zaman başlayacak sorusuna takipçileri sevindiren haber geldi.

Kanal D ekranlarında ilk sezonu ile büyük bir başarı yakalayan Sadakatsiz dizisi yeni sezonu ile bomba gibi bir geri dönüşe hazırlanıyor. İlk sezonda izleyenleri ekranları başına kilitleyen Sadakatsiz dizisinin sezon finalinde Asya ile Derin’in aynı araç içerisinde ölüme gitmesi herkeste merak uyandırmıştı. Heyecanla beklenen yeni sezonda ise şimdiden neler yaşanacağı yakından takip ediliyor.

Sadakatsiz 2. yeni sezon ne zaman başlıyor?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Cansu Dere ile Melis Sezen’in oynadığı Sadakatsiz dizisinin 2. yeni sezonu 22 Eylül 2021 Çarşamba akşamında izleyenlerinin karşısına çıkıyor.

Sadakatsiz 2. sezon ne zaman başlıyor?

Sadakatsiz sezon finalinde neler yaşanmıştı?

Asya’nın Derin’in hamilelik yalanının ortaya çıkarması, iki kadın için yeni bir yüzleşmenin habercisidir. Asya ve Derin’in birbirine kanıtlamak istediği gerçekler geçmiş ve geleceğin çetin bir hesaplaşmasına dönüşür. Volkan, tüm sır perdelerini bir bir aralayan bu yoldan Asya ve Derin’i döndürmeyi başaracak mıdır? Gerçek ile yalanın, ihanet ile sadakatin son savaşından kim galip çıkacaktır?

Sadakatsiz 2. sezon ne zaman başlıyor? ile ilgili etiketler Sadakatsiz Sadakatsiz Yeni Sezon Sadakatsiz 2. sezon
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.