Sadakatsiz 17. bölüm izle!

Sadakatsiz 17. bölüm izlenmek için yayında. 10 Şubat Çarşamba akşamı yeni bölümü Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz 17. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde Puhu tv platformundan da izlenebilecek. Peki, Sadaktsiz yeni bölümde neler olacak?

Sadakatsiz 17. bölüm izlemek isteyenler bu akşam Kanal D ekranında buluşacak. Yeni bölümü bu akşam saat 20:00'da ekrana gelecek olan Sadakatsiz 17. bölüm izle linki full tek parça Kanal D'de izlenebilecek. Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümünde, Derin karakterinin öldüğü iddası üzerine sosyal medyada çokça mesaj paylşılmıştı.

10 Şubat Sadakatsiz 17. son bölümde neler olacak?

SADAKATSİZ 17. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ali'ye karşı sert bir üslupla konuşan Derin, Volkan'a yakalanır. Ali'ye hesap soran Derin'in öfkesini kontrol edememesi bardağı taşıran son damla olarak görülüyor. Yemek masasında Ali, Derin'in beklemediği bir tepki verince Derin çıldırır.

sadakatsiz 17. bölüm ile ilgili görsel sonucu

Ali'ye karşı sert bir şekilde neden böyle yaptığını soruyor ancak Ali'yi oldukça korkutuyor. Dayanamayan Ali, çareyi annesini aramakta buluyor. Asya oğluna yapılanları duyunca Ali'yi yanına alacaktır. Yayınlanan 2. fragmanda ise Derin ve Asya'nın yüzleştiği sahneler görülüyor. 

Sadakatsiz 17. bölüm izle! ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.