Sadakatsiz 16. bölüm!

Sadakatsiz 16. yeni bölümü 3 Şubat Çarşamba akşamı Kanal D'de yayınlanacak. Güçlü hikayesi ve her Çarşamba izleyicisinden aldığı not ile ekranların başarılı yapımlarından olan Sadakatsiz bu akşam izlenecek son bölümde Ali'nin verdiği karar Asya'yı derinden etkiliyor. İşte, Sadakatsiz 16. bölüm izleme linki ve youtube tekrar izleme linki.

Sadakatsiz 16. bölüm izlemek isteyenler, bu akşam da Kanal D ekranının karşısında olacak. Reyting sıralamalarında en üstlerde kendine yer bulan Sadakatsiz yeni bölümde; Derin'in Ali için yaptığı planların Volkan'ı huzursuz etmeye devam ediyor. Asya ise oğlundan ayrılmanın acısı içerisinde. İşte Sadakatsiz 16. bölüm izle bağlantısı ve youtube tekrar izleme linki!

Çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizisi Sadakatsiz yeni bölümüyle bu akşam ekrana geldi. Dizinin son bölümünün ardından Sadakatsiz 17. bölüm fragmanı da merak konusu oldu.

SADAKATSİZ 16. BÖLÜM İZLE LİNKİ

Kanal D’nin sevilen dizisi “Sadakatsiz” yeni bölümü ile ekrana geliyor. Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk’a Melis Sezen’in eşlik ettiği dizinin yeni bölümünün konusu şöyle;

Sadakatsiz 16. bölüm! - Resim : 2

Ali’nin aldığı karar Asya ile Volkan için yepyeni bir sınav haline gelmiştir ancak Asya oğlu için en doğru adımları atmaya karalıdır. Derin’in planları Volkan’la arasındaki iplerin gerilmesine sebep olurken, Volkan’ın çözmesi gereken bambaşka sorunlar ortaya çıkar. Ali’nin içine düştüğü çıkmaz büyürken, oğluna yardımcı olmak isteyen Asya hangi beklenmedik gelişme ile karşı karşıya kalacaktır?

Sadakatsiz 16. bölüm! ile ilgili etiketler Kanal D sadakatsiz 16. bölüm izle sadakatsiz yeni bölüm izle

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.