Sadakatsiz 15. bölüm fragmanı izle!

Sadakatsiz 15. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 20 Ocak Çarşamba akşamı Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz 15. bölüm fragmanı merak ediliyor. Peki, Sadakatsiz 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sadakatsiz 15. bölüm fragmanı izle için hazırlıklar başladı. Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un rol aldığı Kanal D'nin en çok izlenen dizisi Sadakatsiz 15. bölüm fragmanı, dizinin yeni bölümünün bu akşam ekrana gelmesinin ardından araştırılmaya başlandı. Peki, Sadakatsiz 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SADAKATSİZ 15. BÖLÜM FRAGMANI İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

Asya ve Nil'in oyununu öğrenen Selçuk, Nil'in peşine düşüyor. Nil'i ondan kaçırmaya çalışan Asya ise beklenmedik bir durumun içine giriyor. Nil'i takip eden Volkan ve Selçuk, onu bir inşaatın içinde buluyor ve onu korumak isterken aşağı biri düşüyor. Peki aşağı düşen kişi Volkan mı?

Öte yandan Asya’nın Ali için endişeleri artarken, Volkan Selçuk tarafından iyice köşeye sıkıştırılmıştır. Üzerindeki baskı yüzünden stres altında olan Ali, kendisine beklenmedik bir yerden destek bulur. Bu kişi Derin'dir...

Sadakatsiz 15. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Kanal D sadakatsiz 15. bölüm fragmanı sadakatsiz 15. yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.