Sadakatsiz 15. bölüm!

Sadakatsiz 15. bölüm izlemek için bu akşam herkes ekran başında olacak. 27 Ocak Çarşamba akşamı yeni bölümüyle ekrana gelen Sadakatsiz 15. bölüm'de Ali'nin hırsızlık yapması sonrası başı belaya giriyor. Geçtiğimiz bölümde Nil'i kurtarmak isteyen kimdi? Selçuk mu Volkan mı? Sadakatsiz 15. bölüm izlemek için detaylar haberimizde.

Sadakatsiz 15. bölümü ile bu akşam ekrana geldi. Caner Cindoruk ve Cansu Dere'nin rol aldığı ve her Çarşamba Kanal D ekranlarında yayınlanan iddialı dizi Sadakatsiz 15. bölümde Ali'nin okulda yaptığı hırsılık sonrası Volkan ve Asya, Ali'nin okulunda buluşacak. Geçtiğimiz hafta inşaatta Nil'i kurtarmak isterken düşen ismin belli olacağı yeni bölümde neler olacak?

SADAKATSİZ 15. BÖLÜM İÇİN TIKLAYINIZ

Asya ve Nil'in oyununu öğrenen Selçuk, Nil'in peşine düştü. Nil'i ondan kaçırmaya çalışan Asya ise beklenmedik bir durumun içine girdi. Nil'i takip eden Volkan ve Selçuk, onu bir inşaatın içinde buldu ve onu korumak isterken aşağı biri düştü.

Sadakatsiz yeni bölüm fragmanı yayınlandı - Düşen Volkan mı Selçuk mu?

Öte yandan Asya’nın Ali için endişeleri artarken, Volkan Selçuk tarafından iyice köşeye sıkıştırıldı. Üzerindeki baskı yüzünden stres altında olan Ali, kendisine beklenmedik bir yerden destek buldu.

 

Sadakatsiz 15. bölüm! ile ilgili etiketler Kanal D sadakatsiz 15. bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.