Sadakatsiz 13. bölüm full izle! Yeni bölüm yayın tarihi ne zaman?

Sadakatsiz 13. bölüm full izle! Sadakatsiz 13. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde Kanal D'de olacak. 6 Ocak Çarşamba akşamı yeni bölümü ekrana gelmesi beklenen Sadakatsi 13. bölüm tek parça puhu tv ekranlarında da izlenebilecek.

Sadakatsiz 13. bölüm izle linki merak ediliyor. Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz 13. bölüm tek parça halinde Kanal D canlı yayın ve youtube üzerinden yayınlanması bekleniyor. Peki, dizinin yeni bölümünde neler olacak?

SADAKATSİZ SON BÖLÜM ÖZETİ!

Asya’nın uğradığı saldırı hem Asya-Ali, Volkan- Derin cephesinde beklenmedik sonuçlar doğurur. Bahar ve Mert’in ilişkileri yeni bir sınavdan geçerken, Gönül kızının evliliği için ipleri elinden bırakmamaya kararlıdır.Vakıf yararına yapılacak kermes herkesi bir araya getirirken, şüphelerinin peşinden giden Derin hangi gerçeklerle yüz yüze gelecektir.

 SADAKATSİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Derin'in korktuğu başına gelecek midir? Volkan'ın gizli kullandığı telefonda neler var? Derin, bu duruma nasıl tepki verecek? Yoksa Asya'nın başına gelenler Derin'in de mi başına gelecek?


SADAKATSİZ 13. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Sadakatsiz 13. bölüm full izle! Yeni bölüm yayın tarihi ne zaman? ile ilgili etiketler Kanal D sadakatsiz yeni bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.