Sadakatsiz 13. bölüm fragmanı izle! 13 Ocak Sadakatsiz bu hafta var mı?

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Sadakatsiz 13. bölüm fragmanı yayına girdi. Geçtiğimiz hafta son bölümü yayınlanmayan Sadakatsiz dizisinin 13. yeni bölümünden gelen güzel haber takipçileri sevindirdi. Peki, Sadakatsiz 13. yeni bölümü bu hafta yayınlanacak mı?

Merakla beklenen Sadakatsiz dizisinin 13. bölüm fragmanı yayınlandı. Geçen hafta yılbaşı nedeniyle son bölümü yayınlanmayan Sadakatsiz dizisinin 13 Ocak akşamında yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Sadakatsiz bu hafta 13 Ocak Çarşamba var mı?

Kanal D ekranlarının izlenme rekorları kıran dizilerinden Sadakatsiz bir kez daha gündeme geldi. Yılbaşı nedeniyle çekimlerine ara verilen Sadakatsiz geçen hafta yayınlanmayınca final iddiaları gündeme gelmişti. Dizinin sıkı takipçileri ise bu hafta Sadakatsiz’in 13. yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağını şimdiden araştırmaya başladı.

13 OCAK SADAKATSİZ BU HAFTA VAR MI?

Sadakatsiz dizisinin 13. yeni bölümü bu hafta 13 Ocak Çarşamba akşamında Kanal D ekranlarında yayınlanacak ve saat 20.00’da başlayacak.

Sadakatsiz 13. bölüm fragmanı izle! 13 Ocak Sadakatsiz bu hafta var mı?

SADAKATSİZ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Volkan’ın kıskanç tavırları Asya’yı iyice bunaltır. Derin bazı gerçeklerle yüz yüze gelirken esas tavrı merak uyandırmıştır. Volkan ise Asya’nın Turgay ile olan ilişkisine aşırı derecede tepkilidir. Bunu kontrol etmekte de zorluk çeker.

Asya da kendisine doğru yönelik saldırıların hemen ardından bunları bulup ortaya çıkarmak için harekete geçer. Ancak son anda Volkan olayında yaşanan beklenmedik bir gelişme Asya’yı da şaşkına çevirecektir.

Sadakatsiz 13. bölüm fragmanı izle! 13 Ocak Sadakatsiz bu hafta var mı? ile ilgili etiketler Sadakatsiz Sadakatsiz 13. bölüm Sadakatsiz yeni bölüm fragman Sadakatsiz 13 Ocak

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.