Sadakatsiz 13. bölüm full tek parça izle!

Sadakatsiz 13. bölüm canlı izle linki merak ediliyor. Başrollerinde Cansu Dere ve Melisa Sözen'in rol aldığı Sadakatsiz 13. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde Kanal D'de. 13 Ocak Çarşamba akşamı Sadakatsiz 13. bölümde neler olacak?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz 13. bölümü ile bu akşam yayınlandı. 13 Ocak Çarşamba akşamı Sadakatsiz 13. bölüm tek parça halinde Kanal D ve birçok platformda yerini alacak. Peki, Sadakatsiz yeni bölümde neler olacak?

SADAKATSİZ 13. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SADAKATSİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Volkan ve Asya arasında sular durulmuyor!

Turgay, Asya'ya ona olan hislerini açıklar. Ancak Asya ve Turgay Volkan'ın markajı altındadır. Asya'yı arayan Volkan ona ateş püskürür. Ancak Volkan nefret duyduğunu söylese de etrafındakilerin yorumu farklıdır.

Sadakatsiz 13. bölüm full tek parça izle! - Resim : 2

Asya ve Volkan arasında neler oluyor? Birbirlerine karşı ne hissediyorlar?

Derin'in yüz yüze geldiği gerçekler karşındaki tavrı merak uyandırırken, Volkan Asya'nın Turgay'la ilişkisine yönelik tepkilerini kontrol etmekte güçlük çekiyordur. Asya kendisine yapılan saldırıların arkasında kimin olduğunu ortaya çıkarmak için cesur adımlar atarken onu Volkan'la bir araya getirecek beklenmedik gelişme ne olacaktır?

 

Sadakatsiz 13. bölüm full tek parça izle! ile ilgili etiketler Kanal D sadakatsiz canlı izle sadakatsiz 13. bölüm canlı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.