Sadakatsiz 10. son bölüm kesintisiz full izle!

Sadakatsiz 10. son bölüm kesintisiz tek parça izleyin. Kanal D ekranlarında 16 Aralık akşamında yayınlanan Sadakatsiz 10. bölüm full izle ve Sadakatsiz 10. bölüm engelsiz izle linkleri kullanıcılar tarafından aranmakta.

Sadakatsiz 10. son bölüm dünkü yayını tek parça halinde Youtube’de. 16 Aralık akşamında Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Cansu Dere ile Caner Cindoruk’un oynadığı Sadakatsiz dizisinin 10. en son bölümü yine izlenme rekorları kırarak reyting rekorlarını alt üst etmeyi başardı.

Volkan’ın yeniden şehre dönmesi ile ortalık fena karışırken Asya’da oğluyla kurduğu düzenin bozulmasına gönlü bir türlü razı gelmedi. Volkan’da sinsi planlarını devreye sokmaya hazırlanırken

SADAKATSİZ 10. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sadakatsiz dizisinin 10. son bölümünde; Asya, Ali ile beraber kurmuş olduğu iki kişilik dünyasına Volkan’ı dahil etmemek adına elinden gelen her şeyi yapmıştır. Ancak Ali uğuruna da olsa Volkan ile beraber bir ateşkes yapma gerekliğinin farkındadır. Asya’nın oluşturduğu sınırlar Volkan’ın hoşuna gitmese de her ikisi de buna mecburdur.

Sadakatsiz 10. son bölüm kesintisiz full izle!

Volkan’ın alacağı yeni kararlar Derin’i oldukça huzursuz etmiştir. Volkan, Asya ile Ali'nin hayatının bir parçası olduğunu ispat etmeye karar verince bazı şeylerin değişeceğine kendiside inanmıştır. Sadece Asya değil arkadaşlarını da bu hedef tahtası içine koyan Volkan, sinsi planlarını devreye sokmaya kararlıdır.

Bundan sonra herkesin aklındaki tek soru ise Volkan’ın nasıl intikam alacağıdır. Sadakatsiz 10. son bölümü full tek parça halinde sadece Kanal D’de.

SADAKATSİZ 10. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Sadakatsiz 10. son bölüm kesintisiz full izle! ile ilgili etiketler Sadakatsiz sadakatsiz 10. bölüm sadakatsiz son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.